24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

VR Skater (PS VR2)
VR Skater (PS VR2)
15 999 Ft

VR Skater (PS VR2)

Video

A JÁTÉK KIZÁRÓLAG VR-BEN HASZNÁLHATÓ; FUTTATÁSÁHOZ PLAYSTATION 5 KONZOLRA ÉS PLAYSTATION VR 2-RE VAN SZÜKSÉG!

 

A VR Skater teljesen VR-ra lett tervezve, hogy a legautentikusabb, kihívást jelentő és magával ragadó gördeszkás játék valaha. Képzeld el a gördeszkát a lábaid alatt, a gördülést, a kattogó hangját a gumi kerekeknek, ahogy a betonon gurulsz, mielőtt egy tökéleteset trükköznél.

 

Kompatibilis
PS5, PS VR2
Megjelenés
2023.09.15
Rendelhető
15 999 Ft
Részletek

Érezd, mintha igazán gördeszkáznál a leginnovatívabb mechanikai irányítással, átadva neked az irányítást a deszka felett amiről mindig is álmodoztál. A kezeidet és lábaidat mozgatva teljes irányítást nyersz a deszka felett és érezheted a kiteljesedést akár a legegyszerűbb trükkök elvégzésekor.

 

Ahhoz, hogy elsajátítsd az utcai gördeszkázást, a játék átvezet flip trick-eken, grab trick-eken, grind-okon, slide-okon és manual-okon, lehetővé téve, hogy ezek közül mindegyiket megtanuld a játék során. Ezek mindegyike segít összegyűjteni a pontjaidat, hogy mindenidők legmagasabb pontszámát érhesd el.

 

Hét lélegzetelállító városi környezetben deszkázhatsz, valamint a Mega Ramp-en. Próbáld ki magad egy igazán elképesztő VR élményben!

 

Szerezz XP-t, medálokat, trófeákat, kerülj fel a ranglistára és élvezd a VR Skater boltot, ahol beválthatod nehezen megszerzett XP-det és kicserélheted a grip tape-edet, truck-odat, kerekeidet és persze a deszkádon lévő képeket is.

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Sport
Cikkszám
cen0057