24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

GHOSTRUNNER 2
GHOSTRUNNER 2
16 990 Ft

GHOSTRUNNER 2

GHOSTRUNNER 2
GHOSTRUNNER 2
GHOSTRUNNER 2
GHOSTRUNNER 2
GHOSTRUNNER 2
GHOSTRUNNER 2
GHOSTRUNNER 2
GHOSTRUNNER 2
GHOSTRUNNER 2
GHOSTRUNNER 2
Video

Vér fog folyni a várva várt hardcore FPP slasherben, amely egy évvel a Ghostrunner eseményei után játszódik. Kalandozz egy poszt-apokaliptikus cyberpunk jövőben, amely az emberiség utolsó menedékét, a Dharma Tower-t uraló zsarnok bukása - a Keymaster - után játszódik. Jack visszatért, hogy felvegye a harcot a Dharma Toweren kívül összegyűlt erőszakos AI szektával, és megmentse az emberiség jövőjét.

Hihetetlen katana harci mechanikával, a Dharma Toweren túli világ mélyebb felfedezésével, nemlineáris szintekkel, összetett motoros részekkel, izgalmas új játékmódokkal és minden olyan akcióval, amit a Ghostrunnerben szerettél. Ráadásul a főellenség harcok interaktívabbak, így a játékosok szabadon dönthetnek arról, hogyan élik túl a legkeményebb ellenfelekkel folytatott csatákat.

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.10.26
Rendelhető
16 990 Ft
Részletek

VÁLJ A LEGÜGYESEBB KIBER-NINDZSÁVÁ
A Ghostrunner 2 új képességeket vezet be, lehetővé téve a játékosok számára, hogy kreatívabbak legyenek és még a legnehezebb összecsapásokat is könnyedén teljesítsék. A Ghostrunner 2 ellenségei azonban egyedülállóan viselkednek az ellenük használt képességektől függően, így minden egyes találkozás új kihívást jelent. A fejlődési rendszer teljesen megújult, lehetőséget biztosítva a kísérletezésre és a játékmenet testreszabására.

MAGÁVAL RAGADÓ, ÉSZBONTÓ FUNKCIÓK
Sajátítsd el a Cybervoidot, ha túl akarod élni. Szállj szembe kihívást jelentő, új ellenségekkel, miközben interaktív terepen haladsz át, beleértve a robbanó hordókat, rombolható falakat, segítőkész semleges entitásokat és számtalan fejlesztést, amelyek izgalmasan és frissen tartják a harcokat. Nem tudsz betelni? Merülj még mélyebbre a történetben és a cselekményben az új párbeszédrendszerrel.

A CYBERVOID HANGJAI
Mentsd meg az emberiséget stílusosan, miközben megtizedeled ellenfeleidet és a magával ragadó synthwave zenéket hallgatod, amely Daniel Deluxe, We Are Magonia, Gost, Dan Terminus és Arek Reikowski új zenéit tartalmazza.

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
PS5GR2