24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

Banishers: Ghosts of New Eden
Banishers: Ghosts of New Eden
23 999 Ft

Banishers: Ghosts of New Eden

Banishers: Ghosts of New Eden
Banishers: Ghosts of New Eden
Video

New Eden, 1695. Antea Duarte, és Red mac Raith két szerető, de ezek mellett Banisher-ek is, szellemvadászok, akik arra tették fel életüket, hogy megvédjék az élőket a körülöttük lappangó szellemektől és kísértetektől. Egy katasztrofális küldetés után Antea, halálos sebesülést szenved és ő maga is egy irtózatos szellemmé válik. Észak-Amerika kísérteties vadonjában a pár megoldást keres, hogy megszabadítsák ettől a nyomorúságos helyzettől.

 


Merülj el egy gyönyörű, bensőséges és nagy horderejű történetben a két hánytatott sorsú szerelmessel. Csatlakozz New Eden közösségéhez Banisherként és oldj meg kísérteties ügyeket egy misztikus, történetgazdag, világban, amit természetfeletti lények, és ősi titkok mételyeznek. Használd az eszed, vagy egyesítsd Antea spirituális erejét, és Red fegyverarzenálját, hogy legyőzd, és száműzd az élőket sanyargató lelkeket.

 


Nehéz döntések várnak utadon, melyek drámaian befolyásolják a történetedet, és New Eden lakóit - legyenek azok élők, vagy elveszett lelkek. Mennyire fogod kockáztatni a szellemvadász esküdet a szerelmedért, aki önmaga is egy ilyen lélekké vált?

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.12.31
Rendelhető
Előrendelhető
23 999 Ft
Részletek

• Játssz Anteaként és Redként, és küzdj meg természetfeletti erőkkel varázslattal, fegyverekkel és spirituális erőkkel.

 

• Oldj fel új felszereléseket, képességeket, hogy felszabadítsd a Banisherek teljes erejét.

 

• Fedezz fel ősi titkokat és rejtélyeket egy misztikus, történetgazdag világban.

 

• Jellegzetessége a jól ismert DON'T NOD stúdiónak, hogy értelmes, és erkölcsileg megkérdőjelezhető választások befolyásolják a történetet, a világot és az összes benne élő karaktert, élőt vagy holtat.

 

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Szerepjáték (RPG)
Cikkszám
CEN0039