24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Avatar: Frontiers of Pandora
Avatar: Frontiers of Pandora
25 990 Ft

Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora
Avatar: Frontiers of Pandora
Video

Az Avatar: Frontiers of Pandora™ egy nyugati határvidéken játszódó belső nézetű akció-kalandjáték. Elrabolva az emberi militarista vállalat által (RDA), te, egy Na’vi, arra voltál kényszerítve, hogy őket szolgáld. Tizenöt évvel később kiszabadulsz, viszont idegennek érzed magad szülőföldeden. Csatlakozz újra az elveszett örökségedhez, és fedezd fel, hogy mit is jelent igazán Na’vi-nak lenni, miközben más klánokkal szövetkezve megvéded Pandorát az RDA-tól.

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.12.07
Rendelhető
25 990 Ft
Részletek

FEDEZZ FEL EGY CSODÁKKAL, ÉS VESZÉLYEKKEL TELI VILÁGOT
Tapasztald meg Pandora epikus, még soha nem látott csodáit a nyugati határvidéken. Utazz keresztül egy csodálatos, de kiszámíthatatlan világ régióin, ahol az óvatlanság halálhoz vezethet.

 

VÁLJ NA'VI-VÁ
Zabolázd meg hihetetlen erősséged, és ügyességed, miközben személyre szabod karaktered új felszerelés készítésével, képességeid, és fegyvereid fejlesztésével, hogy a játékstílusodhoz illeszkedjen.

 

SZÁRNYALJ AZ ÉGEN
Kapcsolódj össze a saját személyes bansheeddel, hogy előnyösen mozogj az égen, és nagy távolságokat kényelmesen tudj megtenni a nyugati határvidéken.

 

SAJÁTÍTS EL SZÁMOS HARCI STÍLUST
Győzd le Pandora veszélyeit, miközben hagyományos Na'vi fegyvereket tanulsz meg precízen használni, beleértve az íjadat, és lándzsavetődet, vagy használd ki emberi tréningedet pusztítóbb fegyverekkel, mint shotgun, és rohamfegyverek.

 

OSZD MEG KALANDODAT TELJESEN A CO-OP KAMPÁNYBAN
Játszd végig a történetet egyjátékos módban, vagy egy baráttal kétjátékos co-op módban.

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0038