24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

The Texas Chain Saw Massacre
The Texas Chain Saw Massacre
13 990 Ft

The Texas Chain Saw Massacre

The Texas Chain Saw Massacre
The Texas Chain Saw Massacre
The Texas Chain Saw Massacre
Video

Vedd fel szerepét egy családtagnak a hírhedt Slaughter családból, vagy az áldozataik közül egynek a The Texas Chain Saw Massacre-ben, egy külső nézetes, aszimmetrikus horror élményben az eget rengető ikonikus 1974-es horror film alapján.

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.08.18
Rendelhető
13 990 Ft
Részletek

A JÁTÉK HASZNÁLATÁHOZ AKTÍV INTERNETKAPCSOLATRA ÉS PLAYSTATION PLUS (PS4, PS5) / XBOX LIVE GOLD (XONE, XSX) ELŐFIZETÉSRE VAN SZÜKSÉG!

 

Texas, 1973 eleje. Ana, és közeli barátainak egy csoportja elindulnak egy utazásra a kis poros Newt városába, Texasba, ahol is utoljára látták Ana elveszett nővérét, Maria-t. A keresés gyorsan elképzelhetetlen rémálommá válik, mikor véletlenül Leatherface, és kannibál családjának otthonába törnek be. Megkötözve, megkínozva, halálsoron, a csapatnak erőt kell vennie magán, hogy visszavágjon és kiszabaduljanak, mielőtt túl késő lenne. A taktikai 3v4 többjátékos csapat alapú játék lehetővé teszi, hogy igazán megtapasztalják a túlélésért küzdők az igazi ikonikus The Texas Chain Saw Massacre élményt. Csak az a kérdés, hogy ki fog túlélni, és mi marad belőlük.

 

A dobozos kiadás exkluzív The Texas Chain Saw Massacre posztert tartalmaz (a készlet erejéig).

 

Jellemzők

 

• Az 1974-es horror film inspirálta helyszínek a The Texas Chain Saw Massacre-ből meginvitálja a játékosokat, hogy áldozatok, és családtagokként álljanak szembe egymással egy halálos macska-egér játékban.


• 3v4 csapat alapú többjátékos játék, egy első példa aszimmetrikus horrorra.


• Az áldozatoknak csapatban kell játszaniuk, bujkálniuk kell, és minden képességüket kihasználni, hogy megmeneküljenek a Slaughter család fogságából. Az erős metagame ösztönzi a játékosokat, hogy építsenek, eszkábáljanak, miközben az intenzív, félelmetes játékmenetben az áldozatok halmozottan hátrányos helyzetben vannak, ahogy szerszámokat keresnek a kijáratok kinyitásához, hogy elhagyják a birtokot.


• A Slaughter családnak le kell zárnia mindent és le kell vadásznia minden egyes áldozatot a birtokon. Az ikonikus Leatherface-hez, Cook-hoz, és Hitchhiker-hez a filmből újonnan csatlakozik Sissy, és Johnny, Kim Henkel-lel, az eredeti írójával a The Texas Chain Saw Massacre-nek kooperációban létrehozva. A családnak ki kell használnia speciális képességeit, és kegyetlen természetét, hogy levadásszák, sarokba szorítsák, és kivégezzék az áldozatokat egyesével, miközben nagypapát is jóllakottan tartják.

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Horror
Cikkszám
CEN0031