24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Weird West: Definitive Edition PS5
Weird West: Definitive Edition PS5
16 990 Ft

Weird West: Definitive Edition PS5

Video

Éld túl és fedd fel a Weird West rejtélyeit a szokatlan hősök összefonódó sorsán keresztül a Dishonored és a Prey társalkotóitól származó akció-RPG-ben.

Kompatibilis
PS5
Megjelenés
2023.09.22
Rendelhető
16 990 Ft
Részletek

Fedezd fel a vadnyugat sötét fantasy újragondolását, ahol a törvény emberei és pisztolyhősök fantasztikus lényekkel osztoznak a határvidéken. Utazz végig atipikus hősök egy csoportjának eredettörténetén, akiket a döntéseiddel egy kíméletlen vidéken legendába írtak. Minden utazás egyedi és a tettekhez igazodik - egy sor nagy tétekkel teli történet, ahol minden számít, és a világ a te döntéseidre reagál. Alakíts egy csapatot, vagy merészkedj egyedül a Weird West túlvilági határaira, és minden legendát a sajátoddá teszel.

 

Jellemzők

 

• Weird West: A vadnyugat sötét fantasy újragondolása, ahol a törvény emberei és pisztolyhősök fantasztikus lényekkel osztoznak a határon, akik mindannyian saját szabályaik és sajátos indítékaik szerint játszanak.


• Egymásba fonódó sorsok: Fedezd fel a világot a különböző karakterek eredettörténetein keresztül, egyik szereplő útjáról a másikra lépve, míg végül az összes összeér egy utolsó fejezetben.


• Egyedi élmény: Minden egyes végigjátszás egyedi, mivel a játék a játékos tetteihez és múltbeli döntéseihez igazítja a történetet, hogy ideális drámai ívet alakítson ki.


• Magával ragadó szimuláció: A Weird West támogatja a különböző játékstílusokat a sandbox világban, ahol a karakterek, frakciók, sőt még a helyszínek is reagálnak a játékos döntéseire.


• Nagy tét: A játékosok brutális döntésekkel és olyan következményekkel szembesülnek, amelyeket nem lehet visszacsinálni - beleértve a halált is.


• A PS5-ön megjelenő Definitive Edition 4K felbontással és 60 fps sebességgel fog rendelkezni.

 

Adatok
Kiadás
Definitive Edition
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0022