24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Evotinction
Evotinction
21 990 Ft

Evotinction

Evotinction
Evotinction
Video

A közeli jövőben játszódó ‘Evotinction' kihívás elé állítja az evolúció és kihalás kapcsolatát. Ahogy az MI, a génmanipuláció és a kvantum-összefonódást felhasználó technológiák gyorsan fejlődnek, velük együtt nő a potenciális fenyegetés is. A legnagyobb félelmünk, hogy egy nap a legnagyobb eredményünk a létrehozói ellen fordul.

Kompatibilis
PS4, PS5
Megjelenés
2024
Rendelhető
Előrendelhető
21 990 Ft
Részletek

Leírás

 

Az Evotinction egy csodálatos megjelenésű, elgondolkodtató hack and stealth játék.

 

Egy fejlett kutatóintézetben vírussal fertőzött MI drónok vették át az irányítást, amelyek kiirtották az embereket. Minden kapcsolat a külvilággal megszakadt. Nincs jele emberi életnek az épületben. Thomas Liu, az MI fejlesztési részleg vezetője egyedül van az épületben, és elszánt, hogy megállítja a vírust, mielőtt az tovább terjedne a külvilágba, ezzel együtt pedig megakadályozza az emberiség „evolúció általi kihalását".

 

Bár nincs harci kiképzése, Thomas technológiai zseni kutatóként képes hackelni, megzavarni és manipulálni az elszabadul MI-ket, hogy ezzel átjuthasson a létesítményen. Nagy hattávú jelzavarás, Rádió és elektromágneses zavarás, Hologramos illúziók, Malware implantátum, Rendszer feletti irányítás átvétele, IFF rendszer kijátszása... Használd a kütyük teljes arzenálját, hogy áthackeld magad egészen a létesítmény szívéig.

 

Jellemzők

 

  • Egyedi lopakodó játék egy AAA prémium csapat fejlesztésében.
  • A többféle hack és képesség lehetővé teszik, hogy minden szintet más és más módon játszhass végig.
  • Számos különböző ellenfél, melyek mindegyike saját viselkedéssel, céllal és képességgel rendelkezik.
  • Gördülékeny félig nyílt világ, amelyre a játékos visszatérhet, hogy megtalálja a hiányzó gyűjthető tárgyakat és feladatokat.
  • Többféle mód, köztük NG+ játékmód, benne új szupererős képességekkel, kihívás móddal, benne több, mint 30 szinttel és time attack móddal, amellyel a játékosok számon tarthatják a legjobb elért idejüket.
  • A ranglistán a játékosok összemérhetik a teljesítményüket más játékosokkal.
Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0019