24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Asterigos: Curse of the Star
Asterigos: Curse of the Star
13 990 Ft

Asterigos: Curse of the Star

Asterigos: Curse of the Star
Asterigos: Curse of the Star
Video

Üdvözöllek Aphesben - egy varázslatos és csodákkal teli városállamban, amelyet az ókori Róma és a klasszikus görög minták ihlettek. A ködbe burkolózó bazárutcáktól a komor csatornákig, a város peremén található rejtélyes erdőségektől a csillogó kristályokkal teli mély szakadékokig, Aphes tájai tele vannak szépséggel és veszélyekkel.

Kompatibilis
PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.08.18
Rendelhető
13 990 Ft
Részletek

Válogass a különböző távolsági és közelharci fegyverek közül, és kombináld őket tetszés szerint! A talent rendszer lehetővé teszi, hogy kiválassz hat teljesen különböző fegyver közül kettőt: kard és pajzs, kettős pengék, lándzsa, kalapács, bot vagy akár mágikus karkötő. Vegyél a kezedbe egy mágikus botot, hogy távolról semmisítsd meg az ellenségeidet, vagy válts egy gigantikus harci kalapácsra és zúzd szét őket közelharcban.

 

Aphes nem a gyengébb idegzetűeknek való, hiába a lélegzetelállító kilátás. Küzdd át magad 60 különböző szörnyön, és találkozz 22 egyedi főellenséggel, és ismerkedj meg saját egyedi mechanikájukkal.

 

Minden választásod és döntésed számít. Aphes-i utazásod során felfedezheted a város átka mögötti igazságot. Beszélgetések, felfedezett dokumentumok, filmfelvételek, valamint Hilda saját naplója segítségével - amit rajzokkal, és megfigyelésekkel bővít - összerakhatod a város történetét.

 

Asterigos világa tele van titkokkal és el nem mondott történetekkel. Találj meg több mint 100 gyűjthető tárgyat, teljesíts számos mellékküldetést, és építsd tovább az örökségedet a New Game+ módban!

 

Jellemzők

 

 Fedezd fel Aphes csodálatos városát, amelyet a klasszikus görög minták ihlettek, és fedezd fel az igazságot a város átka mögött.


 Harcolj több mint 60 különböző ellenséggel, és találkozz 22 főellenséggel a történt során, és a mellékküldetésekben.• Kombináld és cseréld a fegyvereket menet közben. Szerelj fel egyszerre két különböző típusú fegyvert, és válj kiszámíthatatlanná a harcban.


 Döntsd el Aphes sorsát. Az Asterigosban minden döntésed számít és befolyásolja a történetet.


 Találj több mint 100 gyűjthető tárgyat, teljesíts számos mellékküldetést, és alakítsd a sorsodat a New Game+ módban.


 A Deluxe Edition tartalma: A Call of the Paragons DLC a lemezen található: Amikor a Trinity eseménye közeleg, Aphes Paragons szellemei nyugtalanná válnak, és kapuk nyílnak az egész városban. Hildának fel kell nőnie a feladathoz, és be kell bizonyítania, hogy ő lesz a hősnő, aki meghatározza Aphes sorsát.

 

  • Egy új terület: Phantasma.
  • 7 új főellenség.
  • Új fegyver módosító rendszer.
  • Új öltöze:t Paragon Armor.

 

Merülj el mélyebbre Aphes mítoszában!

 

Adatok
Kiadás
Deluxe Edition
Korhatár besorolás
PEGI 12 A játék tartalma 12 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0014