24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Ghost Song
Ghost Song
9 990 Ft

Ghost Song

Ghost Song
Ghost Song
Video

Nem vagy egyedül. Lorian elhagyatott holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából, felfegyverkezve és harcra készen, azonban céltalanul. De valami közeleg…

Kompatibilis
PS4, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.07.28
Rendelhető
9 990 Ft
Részletek

Leírás

 

Nem vagy egyedül.

 

Lorian elhagyatott holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából, felfegyverkezve és harcra készen, azonban céltalanul. De valami közeleg...

 

Hatolj a föld alá és keress válaszokat a Ghost Songban, egy hangulatos, 2D kalandban, tele önfelfedezéssel, ősi rejtélyekkel és kozmikus terrorral. Fedezz fel kanyargó barlangokat, melyeket csak a biolumineszcens növényzet világít meg, harcolj furcsa és erős lények ellen és szerezz új képességeket, hogy segítsenek felfedned a régeltemetett földönkívüli világ titkait.

 

Ereszkedj mélyen a sötétségbe - csak akkor deríthetsz fényt (vagy emlékezhetsz?) az igazságra.

 

Jellemzők

 

  • Fedd fel, ami lent lakozik: fedezz fel kanyargó földönkívüli alagutakat és régelhagyatott laboratóriumokat egy kiterjedt, gyönyörűen illusztrált Metroidvania-inspirálta 2D világban, amely tele van titkos kamrákkal és kísérteties történelemmel rendelkezik.
  • Fejleszd magad és haladj előre: szerezz hasznos fegyvereket és a játékot megváltoztató új képességeket a mélységben és oldd fel a hold újabb rétegjeit és opcionális rejtett helyszíneket.
  • Szállj szembe erős ellenségek ellen: harcolj a Lorian űrlényei és más entitásai ellen. Fejleszd az erődet és szabd testre a ruházatodat és fegyveredet modulok arzenáljával.
  • Robbants és zúzz: sajátítsd el a Deadsuit egyedülálló ritmusú harcrendszerét. Győzd le ellenfeleidet a gyorstüzelésű fegyvereddel és halmozz fel barrel heatet, amely felerősíti a közelharci támadásaidat.
  • Nem vagy egyedül: nem te vagy az egyetlen entitás, amely csapdába esett ezen az ismeretlen helyen. Találkozz egy csapatnyi karakterrel és fedezd fel az ő túlélésük, bátorságuk, elhagyatottságuk és megváltásuk történetét
  • A dobozos kiadás tartalma:
    • Világtérkép / poszter.
    • A játék zenei anyagának digitális változata.
Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 12 A játék tartalma 12 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0011