24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

Ghost Song
Ghost Song
12 000 Ft

Ghost Song

Ghost Song
Ghost Song
Ghost Song
Video

Nem vagy egyedül. Lorian elhagyatott holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából, felfegyverkezve és harcra készen, azonban céltalanul. De valami közeleg…

Kompatibilis
PS4, PS5, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.07.28
Rendelhető
12 000 Ft
Részletek

Leírás

 

Nem vagy egyedül.

 

Lorian elhagyatott holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából, felfegyverkezve és harcra készen, azonban céltalanul. De valami közeleg...

 

Hatolj a föld alá és keress válaszokat a Ghost Songban, egy hangulatos, 2D kalandban, tele önfelfedezéssel, ősi rejtélyekkel és kozmikus terrorral. Fedezz fel kanyargó barlangokat, melyeket csak a biolumineszcens növényzet világít meg, harcolj furcsa és erős lények ellen és szerezz új képességeket, hogy segítsenek felfedned a régeltemetett földönkívüli világ titkait.

 

Ereszkedj mélyen a sötétségbe - csak akkor deríthetsz fényt (vagy emlékezhetsz?) az igazságra.

 

Jellemzők

 

  • Fedd fel, ami lent lakozik: fedezz fel kanyargó földönkívüli alagutakat és régelhagyatott laboratóriumokat egy kiterjedt, gyönyörűen illusztrált Metroidvania-inspirálta 2D világban, amely tele van titkos kamrákkal és kísérteties történelemmel rendelkezik.
  • Fejleszd magad és haladj előre: szerezz hasznos fegyvereket és a játékot megváltoztató új képességeket a mélységben és oldd fel a hold újabb rétegjeit és opcionális rejtett helyszíneket.
  • Szállj szembe erős ellenségek ellen: harcolj a Lorian űrlényei és más entitásai ellen. Fejleszd az erődet és szabd testre a ruházatodat és fegyveredet modulok arzenáljával.
  • Robbants és zúzz: sajátítsd el a Deadsuit egyedülálló ritmusú harcrendszerét. Győzd le ellenfeleidet a gyorstüzelésű fegyvereddel és halmozz fel barrel heatet, amely felerősíti a közelharci támadásaidat.
  • Nem vagy egyedül: nem te vagy az egyetlen entitás, amely csapdába esett ezen az ismeretlen helyen. Találkozz egy csapatnyi karakterrel és fedezd fel az ő túlélésük, bátorságuk, elhagyatottságuk és megváltásuk történetét
  • A dobozos kiadás tartalma:
    • Világtérkép / poszter.
    • A játék zenei anyagának digitális változata.
Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 12 A játék tartalma 12 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0011