24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Moonscars
Moonscars
14 990 Ft

Moonscars

Moonscars
Moonscars
Moonscars
Video

A zord holdfény alatt harcol Grey Irma, a vad, agyagból formázott harcos, egy magányos cél által vezérelve: megtalálni a szobrászt és felfedni a létezése körüli rejtélyt. Feszegesd a harckészségeid határát és sajátíts el új képességeket, hogy tovább haladhass egy könyörtelen, nemlineáris 2D világban. Szállj szembe a kérlelhetetlen sötétséggel, amely az elpusztításodra törekszik.

Kompatibilis
PS4, PS5, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.06.30
Rendelhető
14 990 Ft
Részletek

Leírás

 

Találkozz a teremtőddel!

 

A zord holdfény alatt harcol Grey Irma, a vad, agyagból formázott harcos, egy magányos cél által vezérelve: megtalálni a szobrászt és felfedni a létezése körüli rejtélyt.

 

Feszegesd a harckészségeid határát és sajátíts el új képességeket, hogy tovább haladhass egy könyörtelen, nemlineáris 2D világban. Szállj szembe a kérlelhetetlen sötétséggel, amely az elpusztításodra törekszik. A Moonscarsban minden halál egy tanulság - és ahogy leküzdöd a kihívásokat, új igazságokra derül fény.

 

Jellemzők

 

 • A halál formál téged: a felemelkedésed előtt el kell buknod. Formáld magad egy mesterharcossá a próbákon és a diadalokon keresztül.
 • Egy komoran gyönyörű világ: fedezd fel az árnyakat és a titkokat, amelyek a holdfényben rejtőznek egy festői, nemlineáris birodalomban, melyet megrontott a kétségbeesés.
 • Teszteld az eltökéltséged: fejleszd a készségeid és reflexeid kihívásokkal és akcióval teli harcokban. Üss és háríts a kardoddal, használj egyedi, speciális fegyvereket és irányíts erős varázslatokat.
 • A Hold éhezik: fedj fel egy furcsa, sötét fantasy történetet, tele csavarokkal egy kusza világban. Keresd a teremtésed igazságát és szerezz jutalmat.
 • Agyag, csont és az istenek vére: légy tanúja árulások, szenvedések és bosszúk történetének és emlékeinek Grey Irmaként és a társaiddal keressétek az igazságot és létezésetek célját.
 • A dobozos kiadás tartalma:
  • Exkluzív művészeti kiskönyv.
  • Világtérkép/poszter.
  • A játék zenei anyagának digitális változata.
Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0009