24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

DJI Action 2 Dual-Screen Combo
DJI Action 2 Dual-Screen Combo
205 990 Ft

DJI Action 2 Dual-Screen Combo

DJI Action 2 Dual-Screen Combo
DJI Action 2 Dual-Screen Combo
DJI Action 2 Dual-Screen Combo
DJI Action 2 Dual-Screen Combo
Video

Az Action 2 a DJI eddigi legsokoldalúbb és legnagyobb tudású akciókamerája. Az innovatív mágneses kialakításnak köszönhetően bármilyen helyzetben könnyen cserélheted a tartozékait.

Az Action 2 a DJI eddigi legsokoldalúbb és legnagyobb tudású akciókamerája. Az innovatív mágneses kialakításnak köszönhetően bármilyen helyzetben könnyen cserélheted a tartozékait. A parkourtól a parki sétákig, a DJI Action 2-vel mindig kreatív módokon rögzítheted az élet történéseit.

Rendelhető
205 990 Ft
Részletek

Precíz kialakítás
A minimalista kialakítású DJI Action 2 alumíniumötvözetből készült, így igencsak strapabíró, de igen könnyű is. Innovatív mágnesrögzítése lehetővé teszi különféle tartozékok gyors és biztonságos illesztését és cseréjét. Lencséjének formája a lehető legjobb képminőség és a letisztult design figyelembevételével került kialakításra.

Elkápráztat
A DJI Action 2 intuitív funkciók mellett iparágvezető teljesítményt kínál, amellyel a felhasználók akár zord körülmények mellett is emlékezetes felvételeket készíthetnek a leglátványosabb vagy a leghétköznapibb dolgokról.

4K/120fps
Emeld új szintre felvételeidet lenyűgöző filmszerűséggel és részletgazdagsággal. A DJI Action 2 soha nem látott magasságokat ér el 4K/120 fps felvételi képességével.

155° Szuper-széleslátószög
Az 155°-os ultraszéleslátószög nem csak a perspektívára, de a mélységélességre is pozitív hatással van. A DJI Action 2 egyedi, aszférikus lencséje élesíti a képeket és csökkenti azok torzulását.

Stabil horizont
Bármilyen vad legyen is az akció, a HorizonSteady mindig vízszintben tartja a felvételeidet. A gokartozástól a motocross-ig, a DJI legújabb beépített stabilizációs algoritmusa valós időben észleli és korrigálja a kamera rázkódását és forgását.

Minden terepen, minden akcióban
A strapabíró kialakítású DJI Action 2 kameraegység cseppálló, por- és akár vízálló is, 10 méteres mélységig. [2] A Gorilla üvegből készült érintőképernyővel és lencsével pedig elég tartós minden kalandhoz.

 

ENGEDD SZABADJÁRA KREATIVITÁSOD

Timelapse
Mutasd meg kreatív oldaladat egy vérbeli timelapse-szel. Örökítsd meg a város nyüzsgését vagy a viharfelhőket, amelyek az idő múltával felgyorsulnak.

8x lassítás
A veszélyesen közeli akció, egy becsapódás pillanata vagy a hullámok kitörése még epikusabb a lassított felvételeken. A DJI Action 2-vel a pontos időzítés és a nagyobb kreatív szabadság érdekében akár felvétel közben is bekapcsolhatod vagy leállíthatod a lassítást.

Digitális zoom
A még drámaibb pillanatokért válts akár rögzítés közben is zökkenőmentesen közeliről távoli felvételekre.

AKCIÓRA ÉS MÉG OLY SOK MINDEN MÁSRA

A DJI Action 2 mágneses kialakítása lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szabadon válogassanak számos modul és tartozék között. A forma ilyen szintű rugalmassága teszi a legjobb multifunkcionális akciókamerává.

Előlapi érintőkijelző
Pattintsd fel az előlapi érintőkijelzőt és kerülj a figyelem középpontjába. A vloggerek igényeire tervezett OLED érintőképernyő és 4 mikrofonos Matrix Stereo lehetővé teszi, hogy gyönyörűen komponált felvételeket készíts kalandjaidról torzításmentes, tisztán hallható hangsávval. A kameramodulhoz csatlakoztatva az Action 2 akkumulátorideje akár 160 percre nőhet. [3]

Teljesítmény modul
Hozz ki még többet az Action 2-ből a Power Module segítségével. Csatlakoztasd a kameramodulhoz és amellett, hogy Action 2 akkumulátorideje akár 180 percre is nőhet, még egy microSD kártyahelyre is szert teszel. [3] A Power Module felvétel közben is cserélhető, így a forgatást úgy tudod folytatni, hogy lemaradnál akár egy ütemről is.

Hordható kiegészítők
Az Action 2 hordható kiegészítői lehetővé teszik, hogy ott maradj a pillanatban miközben megörökíted a megismételhetetlent. A mágneses nyakpánttal és a fejpánttal kényelmesen viselheted az Action 2-t a mellkasodon vagy a fejeden FPV-ben forgatva, míg kezeid szabadon maradnak.

Mágneses rögzítések
A DJI Action 2 mágneses rögzítőit használhatod kreatívan, vagy teljesen extrémen módokon is. Mindkét rögzítőelem közvetlenül a mágneses záron keresztül pattan az Action 2-re, és ¼”-os menettel rendelkezik a külső tartozékok csatlakoztatásához.

Az újrahasználható ragasztótalppal rendelkező mágneses gömbfej adapterrel egyedi nézőpontokra és szögekre tehetsz szert a forgatás során. [4] [5] Ha hajszolod az adrenalint, a mágneses adapterrögzítővel biztonságosan társíthatod az Action 2-t szinte minden extrém sportkamera kiegészítőhöz.

DJI MIMO APPLIKÁCIÓ

A DJI Action 2-vel kiemelkedő tartalmakat hozhatsz létre. A DJI Mimo alkalmazás intuitív funkcióit és hatékony szerkesztőeszközeit használva könnyedén rögzítheted, szerkesztheted és oszthatod meg kalandjaid lélegzetelállító eseményeit.

MI szerkesztő
A megosztásra kész tartalom csak pár koppintásnyira van Tőled. A DJI Mimo alkalmazás automatikusan kiválasztja és szerkeszti össze a legepikusabb pillanatokat hibátlan átmenetekkel és vidám zenével.

Gyors adatátvitel
A telefonod segítségével pillanatok alatt rendezheted és átmásolhatod elkészített képeidet és videóidat. A tartalommenedzsment még soha nem volt ilyen egyszerű.

A KREATIVITÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN ESZKÖZEI

Távvezérlős hosszabbító rúd
Csoportos szelfik, távolról irányított Action 2, vagy stabilizált videók... minden megoldható a távvezérlős hosszabbító rúddal. A kényelmes fogású, gyorskioldós markolat egy hosszabbító rudat, állványt és kivehető távirányítót is tartalmaz.

Makró lencse
Pattintsd fel a többrétegű bevonattal ellátott makró lencsét a részletgazdag, igazán közeli, kreatív felvételekhez.

DJI Mic
A DJI vadonatúj, vezeték nélküli mikrofonrendszerével kivételes hangminőségű kétcsatornás felvételeket rögzíthetsz akár 200 méteres távolságból is. [4] A rendszer két mikrofon adóból, egy vevőből és egy ultrahordozható töltőtokból áll. Csatlakozz az Action 2-höz, és rögzíts kristálytiszta hangot, miközben vlogolsz, duettet énekelsz vagy épp történetet mesélsz.

KIEGÉSZÍTŐK

Előlapi kijelzőmodul
Az OLED érintőképernyő és a 4 mikronos mátrix sztereó mikrofon nem csak egyedi videókat és szelfiket, de kiváló hangminőséget is garantál. Csatlakoztatva a DJI Action 2 üzemideje akár 160 percre is nőhet.

Mágneses nyakpánt
Az életben vannak olyan kivételes események, amelyeket jobb nem a kijelző mögött megélni. A DJI Action 2-t úgy tervezték, hogy felvétel közben is aktív részese maradhass az eseményeknek. A mágneses nyakpánttal kényelmesen hordhatod az Action 2-t közvetlenül a mellkasodon, miközben a kezeidet szabadon használhatod mondjuk frizbizésre, vagy egy finom fagyihoz.

Mágneses gömbfej adapter
Fedezz fel egyedi szögeket a DJI Action 2 mágneses gömbfej adapterével, amelynek tapadós rögzítése számtalanszor újra használható. Az adapterrel állványokhoz és egyéb tartozékokhoz tudod a kamerát rögzíteni.

Mágneses felfogatás
Az extrémsportok esetében a mágneses felfogatást használva tudod a kamerát szinte minden akciókamerás tartozékhoz biztonságosan rögzíteni.

Távvezérlős hosszabbító rúd
Ez a sokoldalú, három-az-egyben tartozék szelfibotként, állványként és hordozható távirányítóként is működik, jelentősen kibővítve a felvételi lehetőségeket.

Makró lencse
Ez a többrétegű bevonattal ellátott üveg makrólencse ideális a kreatív, részletekkel teli közeli felvételekhez.

DJI Mic
A DJI Mic-kel 6 órányi, tiszta és részletgazdag hangot rögzíthetsz két forrásból, amelyet további 12 órával fejel meg a töltőtok. [6] Emeld a legmagasabb szintre a vlogolást a DJI Mic és Action 2 párossal.

Teljesítmény modul
Hozz ki többet az Action 2-ből a Power Module segítségével. A felvétel közben is csatlakoztatható modullal akár 180 percig forgathatsz, és egy microSD-kártyahelyre is szert teszel. [3]

Mágneses fejpánt
Csatlakoztasd az Action 2-t a mágneses fejpánthoz és filmezd óceánparti tekerésed, vagy kényelmes csónakázásodat igazi FPV-ben. Segítségével a felvétel közben kezeid szabadon használhatod, s az akciót később, pontosan ugyan abból a szögből élheted újra.

Vízhatlan tok
A DJI Action 2 kameraegysége alapból robosztus felépítésű és vízálló, de a vízhatlan tokkal párosítva akár mélyvízi kalandokra is készen áll. A tokkal 60 méteres mélységig merülhetsz a kameraegységgel és egy kiegészítő moduljával.

DJI lebegő markolat
A csobbanások nélkülözhetetlen kiegészítője a DJI lebegő markolat. Nem kell többé attól tartanod, hogy a medencés partik vagy jetezések során elveszted kamerádat: a markolat üreges kialakítása a DJI Action 2-t mindig a víz felszínén tartja. A kényelmes, csúszásgátló bevonattal ellátott markolat könnyen rögzíthető egy állványra, vagy akár a vízhatlan tokhoz.

1. Csak az első érintőképernyős modulhoz csatlakoztatva lehetséges.
2. CSAK A DJI ACTION 2 KAMERA EGYSÉG VÍZÁLLÓ. AZ EÉRINTŐKIJELZŐ ÉS TELJESÍTMÉNY MODULOK NEM VÍZÁLLÓAK. Javasoljuk a DJI Action 2 vízhatlan tok használatát, ha a DJI Action 2 víz alatti használatát hosszú ideig (például búvárkodáskor) vagy magas víznyomás mellett (például sziklaugráskor) tervezed. A DJI Action 2 kameraegység és vízhatlan tokja IP68 minősítéssel rendelkezik. Ne használd a kamerát melegvizes forrásokban, és ne tedd ki maró hatású folyadékoknak.
3. Az akkumulátor maximális élettartamát 1080p / 30fps sebességű videó rögzítésekor (energiatakarékos módban) érték el, az elektronikus képstabilizátor kikapcsolása mellett, kontrollált körülmények között.
4. Ne ragaszd az öntapadó rögzítést falakhoz vagy más olyan felületekhez, amelyeken olaj, víz, por, kavics vagy más durva anyagok találhatók, nehogy a fényképezőgép leessen a bizonytalan csatlakozás miatt.
5. A DJI Action 2-t autó tetejére vagy ablakára szerelve, vedd figyelembe, hogy a magas sebesség, erős menetszél, viharok vagy poros felületek befolyásolhatják a csatlakozás tartósságát.
6. A maximális akkumulátoridőt úgy érték el, hogy mindkét távadót a vevővel kapcsolták össze, letiltották a biztonsági mentéseket, és a vevőegységet a kamerához csatlakoztatták

Doboz tartalma:
DJI Action 2 kamera egység 1 db
DJI Action 2 előlapi érintőkijelző modul 1 db
DJI Action 2 mágneses nyakpánt 1 db
DJI Action 2 mágneses gömbfej adapter 1 db
DJI Action 2 mágneses rögzítés 1 db
Tápkábel 1 db

Adatok
Márka
DJI
Cikkszám
34252