24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

RIDE 5 Day One Edition
RIDE 5 Day One Edition
25 990 Ft

RIDE 5 Day One Edition

RIDE 5 Day One Edition
RIDE 5 Day One Edition
Video
 

TESZTELD KÉPESSÉGEID, ÉREZD AZ IZGALMAT, ÉRD EL A HATÁROKAT.
ÉS AZTÁN MENJ MÉG TOVÁBB.
EMELD A VERSENYZÉST A REALIZMUS KÖVETKEZŐ SZINTJÉRE!

A versenyzési vágyad megérdemli a legjobb motorokat. A RIDE franchise új fejezete először kizárólag PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re készült, új, lenyűgöző szintű realizmust és élethű élményeket hozva a játékba!

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.08.24
Rendelhető
25 990 Ft
Részletek

A HATÁR A CSILLAGOS ÉG
Valójában még ezen is túlléptünk. A részletekre való hihetetlen figyelem nem áll meg a hű reprodukciók tökéletességén, a kerékpárok verseny közbeni viselkedésén vagy a lélegzetelállító kilátáson. Már maga az égbolt is az igazihoz közelít, köszönhetően a Dynamic Weather rendszernek és az új 3 dimenziós felhőknek, amelyek mostantól megváltoztatják alakjukat és sűrűségüket, kölcsönhatásba lépve a világítással és az állandóan változó időjárási viszonyokkal. Grafika, animációk, környezetek, technikai részletek: minden hozzájárul ahhoz, hogy úgy érezd, valóban ott vagy.

AHOL VAN KERÉK, VAN ÚT
A lelkesedés nem biztos, hogy elég a győzelemhez. De ahhoz elég, hogy megtanuld, hogyan lehet győzni! Keményen dolgoztunk, hogy tápláljuk a lelkesedésed és a kétkerekűek iránti szenvedélyedet, új eszközöket tervezve, amelyek segítségével fokozatosan megtanulhatod és elsajátíthatod a játékot.
A kezdeti készségszinttől függetlenül a RIDE 5 lépésről lépésre segít abban, hogy teljes potenciálodat kibontakoztasd, így a tanulás szórakoztató és kifizetődő élménnyé válik. Állítsd be az új mesterséges intelligencia alapú vezetési segédeszközöket a fékek, a kanyarodás, a kormányzás, a gázkar és még sok más speciális beállítás vezérléséhez, hogy tökéletesítsd stílusod és fejleszd képességeid!

TEDD FEL A NEVED A TÉRKÉPRE
Hírnevet és sikert keresel? Hosszú lesz az út a csúcsig, de az út hihetetlen lesz! A helyi versenyektől a legnagyobb kihívást jelentő versenyekig próbára teheted magad a legizgalmasabb pályákon, és küzdhetsz meg riválisokkal, akiket ügyességük alapján rangsorolnak, fejlett mesterséges intelligencia irányításával. Bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb, és mássz fel a rangsorban, hogy valóra váltsd a dicsőségről szóló álmaidat.
Az alap- és másodlagos események nem csupán a győzelem örömét hozzák el számodra: az esemény nehézségétől függően krediteket szerezhetsz, amelyeket felhasználhatsz kerékpárod és öltözéked fejlesztésére.

A SZÓRAKOZÁS KÜLÖNBÖZŐ FORMÁKBAN JÖN
Akár szórakozásból, akár magasabb szinten, saját magad, legjobb időd vagy barátaid ellen versenyzel, bármit is keresel, a RIDE 5 a tökéletes játékmódot kínálja számodra. Akárcsak a valaha volt legigényesebb versenyeken, az Endurance módban is, ahol a stratégia és a kitartás legalább olyan fontos, mint a sebesség. Új verseny közbeni mentési és visszatekerési funkciókkal és online versenyekkel is!

Keress ellenfeleket szerte a világon, és felejtsd el a korlátokat: a PS5 és az Xbox Series X|S, valamint a PC-felhasználók közötti verseny, valamint az új, dedikált online ranglisták valóban a világ élére visznek. Ha pedig inkább egy helyi kihívásra készülsz, duplázd meg a szórakozást a osztott képernyős módban, hogy vállvetve versenyezz barátaiddal.

A LEGNAGYOBB ÚT VALAHA
A világ legkeresettebb motorkerékpárjai készen állnak az útra. Készülj fel arra, hogy élvezd azokat a kerékpárokat, amelyekre mindig is vágytál, és lovagolj a világ leglenyűgözőbb pályáin, válassz valódi és eredeti helyszínek legszélesebb választékából, mindig lélegzetelállító kilátással körülvéve. Érezd a szabadságot a bőrödön, és engedd, hogy szenvedélyed olyan gyors legyen, mint a sebességed.

STÍLUSSZABÁLYOK
Még ha a klasszikus kerékpárokat is szereted, vetesd észre magad friss és eredeti megjelenéssel!
Használd ki a hatékony grafikus szerkesztőinket, hogy egyedi burkolatokat készíts kerékpárodhoz. Változtasd meg a színeket, a dizájnt, a matricákat az öltözékeken és a sisakokon, és mutasd meg kreativitásod a pályán! Ezután oszd meg alkotásaid a közösséggel, akár különböző platformok között is.

A csomag tartalma:
- RIDE 5 alapjáték

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Verseny
Cikkszám
2808753