24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

MotoGP 23 Day 1 Edition
MotoGP 23 Day 1 Edition
17 990 Ft

MotoGP 23 Day 1 Edition

MotoGP 23 Day 1 Edition
MotoGP 23 Day 1 Edition
MotoGP 23 Day 1 Edition
MotoGP 23 Day 1 Edition
MotoGP 23 Day 1 Edition
MotoGP 23 Day 1 Edition
MotoGP 23 Day 1 Edition
MotoGP 23 Day 1 Edition
Video

AZ IGAZI BAJNOKSÁG ÖSSZES IZGALMA AZ EDDIGI LEGFEJLETTEBB, LEGTELJESEBB ÉS LEGTÖBB KIHÍVÁSSAL TELI MotoGP™-BEN!

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.06.08
Rendelhető
17 990 Ft
Részletek

AZ IGAZI BAJNOKSÁG ÖSSZES IZGALMA AZ EDDIGI LEGFEJLETTEBB, LEGTELJESEBB ÉS LEGTÖBB KIHÍVÁSSAL TELI MotoGP™-BEN!

CSAK 1 LEHET A VÉGÉN
A legelismertebb MotoGP™ bajnokokkal vállvetve versenyzés érzése ismét visszatér a pályára, egy új fejezettel, tele izgalmas új funkciókkal!
És ahogy a végén csak egy versenyző szerezheti meg a bajnoki címet, úgy csak egy hivatalos MotoGP™ videojáték létezik!

EGY ÚJ KARRIER, AMIT MEGHÓDÍTHATSZ
A végső cél továbbra is ugyanaz: a Moto3™-ról a Moto2™-re felmászni a MotoGP™ Olimposzára, de a karrier megválasztásának módját teljesen újratervezték, hogy a legvalóságosabb és legszemélyesebb élményt nyújthassa valaha. A többi versenyzővel való kapcsolat nagy szerepet fog játszani: a rivalizálás valóban befolyásolhatja a versenyt és végső soron a karriered, ezért kövesd az új, játékon belüli virtuális közösségi média platformot… és figyelj a hátad mögé!
És csakúgy, mint a való életben, a döntő pillanatok hirtelen fellendíthetik karriered: ezek az új „Fordulópontok”, rövidítések, amelyek segítségével gyorsabban haladhatsz végig a különböző osztályokon, dedikált kihívásokkal.

IZGALOM MINDENKINEK
Akár képzett, tapasztalt versenyző vagy, akár most először ülsz két keréken, a MotoGP™23 tudja, hogyan tegye az élményt mindig élvezetessé és motiválóvá. Az új neurális segítő rendszert úgy tervezték, hogy elemezze teljesítményedet, és valós idejű támogatást nyújtson a kezelhetőség, a fékezés és a gyorsítás terén. A dedikált oktatóanyagok segítségével mélyrehatóan felfedezheted a játék egyes aspektusait. Ezután pedig építsd tovább önbizalmadat, vagy tökéletesítsd stílusodat a tekintélyes MotoGP™ Akadémián, hogy megtanuld a bajnoki trükköket.

MINDEN VÁLTOZHAT
A könnyű út soha nem vezetett nagy győzelmekhez. Tehát ha készen állsz egy kihívásra, imádni fogod az új Dynamic Weather funkciót! Ez hozza a legmagasabb szintű kiszámíthatatlanságot a játékban, például egy száraz versennyel, amely gyorsan esős káoszba fordulhat. Hozd ki a legtöbbet az új zászlótól zászlóig szabályból, és cseréld le motorkerékpárjaidat, és szerezz stratégiai előnyt riválisaiddal szemben! Amikor minden változhat, az időzítés számít a legjobban!

TEDD A SAJÁTODDÁ
Személyes stílusod nem csak a vezetési módodban mutatkozik meg, hanem a választott megjelenéseden is! Tehát engedd szabadjára kreativitásod, és mutasd meg stílusod a nagy teljesítményű grafikus szerkesztőink által kínált végtelen lehetőségekkel!
A cross-play* funkciónak köszönhetően most megoszthatod alkotásait már az első naptól fogva!

VERSENY KORLÁTOK NÉLKÜL
Ahhoz, hogy bebizonyítsd, te vagy a legjobb, mindenkit ki kell hívnod! Nos, most megteheted. A MotoGP™23 teljes cross-playt* kínál, hogy versenyezz más játékosokkal, platformtól és konzolgenerációjuktól függetlenül. És amikor a versenytársad egy szobában van veled, az osztott képernyős mód segít megtudni, ki a kanapé igazi királya.
Végül, az új rangsorolt versenyek lehetővé teszik, hogy más, azonos képzettségi szinttel rendelkező játékosokkal küzdj meg, hogy élvezhesd a legintenzívebb és legkihívóbb párbajokat!

*Crossplay elérhető PlayStation és Xbox konzolok között.

A csomag tartalma:
- MotoGP 23 alapjáték
- VIP Multiplier Pack DLC
- Special Suits DLC

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Verseny
Cikkszám
2808689