24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

Paradize Project
Paradize Project
16 990 Ft

Paradize Project

Video

A Paradize nyitott világú, és egyedül, vagy többjátékos módban is megpróbálhatjuk túlélni az apokalipszist. Paradize gyönyörű földjén néhány okos túlélő kikísérletez egy olyan technológiát, amely átveszi az irányítást a világot ismételten megszálló zombik felett.

A baj ott van, hogy Paradize nem a legbefogadóbb hely (sőt, a világon egyetlen pont sem nevezhető annak), de aki okos, jó lövész, és képes nyersanyagokat guberálni, az kétségtelenül túléli, főleg, ha el tudja kapni a zombikat, akit aztán meg is tud hackelni. Ha egyszer az irányításunk alatt vannak, akkor értékes szövetségesekké válnak még akkor is, ha nem túl okosak és több mint egy kicsit labilisak.

A Paradize Project túlélést, harcot és többjátékos módot is kínál, mindezt egy nyitott világban, a zombis műfaj egy teljesen új megközelítésében. A cél az, hogy a legokosabbak és legügyesebbek legyünk, mert így uralhatjuk az ellenséges klánokat, továbbá nem mi végezzük vacsoraként. A legrosszabb esetben Miss Daisy tápláléka leszünk: ő a zombik történelemkönyvébe először bejegyzett zombivá változtatott elefánt.

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2024.02.29
Rendelhető
Előrendelhető
16 990 Ft
Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland, Szerepjáték (RPG)
Cikkszám
2808677