24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Gangs of Sherwood
Gangs of Sherwood
16 990 Ft

Gangs of Sherwood

Gangs of Sherwood
Gangs of Sherwood
Video
 

ELŐRENDELŐKNEK AJÁNDÉK SKIN CSOMAG!

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.11.30
Rendelhető
16 990 Ft
Részletek

Az új videójáték, a Gangs of Sherwood két karakterét emeli ki: Robin Hoodot és Tuck szerzetest. A legendás íjász, Robin Hood jeleskedik a távolsági harcban, mivel gyorsan lövi ki a nyilakat, amelyek a levegőben lebegnek, mielőtt eltalálnák az ellenséget.Ami Tuck szerzest illeti, erős és zömök testalkatú, ami azt jelenti, hogy olyan nehéz buzogányt tud kezelni, amely közelharcban jelentős sebzést okoz az ellenfeleinek, miközben megvédi magát energiapajzsával.Az új videójáték a játék korai szintjeire vezeti a nézőket, ahol hőseinkre Nottingham seriffje vadászik Locksley utcáin, és szembe kell nézniük  hatalmas főnökükkel.

A Gangs of Sherwood egy kooperatív akcó-kalandjáték 1-4 játékos számára, gyors tempójú játékmenettel és magas újrajátszási értékkel egy újragondolt világban, amely Robin Hood legendáján alapul. Nottingham seriffjei, a bölcsek kövének erejét kihasználva elmondhatatlan hatalmat építettek ki, hogy elnyomják Anglia népét. A Robin Hood legenda egyedülálló science-fantasy változatában a játék robbanékony harcokat, látványos kombókat és kooperatív játékmenetet kínál a lenyűgöző környezetben zajló epikus csaták és kihívások rajongói számára. 

A játék jellemzői:

  • 4 ikonikus játszható karakter: Válassz Robin, Marian, Tuck szerzetes és Little John, négy legendás hős közül, különböző harci stílusokkal, mely személyre szabható. 
  • Egy felejthetetlen kaland- A Sherwood erdőtől a notthinghami sheriff repülő erődjéig ellenségek hordái próbálnak majd az utadba állni. Hiúsítsd meg a zsarnok terveit és harcolj félelmetes katonákkal lenyűgöző környezetben, egy jól ismert világ újragondolt tudományos-fantázia változatában. 
  • Együttműködés akár 4 játékos számára- Láncold össze az egyre látványosabb támadásokat, és szinergizálj csapatod többi tagjával, hogy pusztító kombókat hozz létre. 
Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
2808664