24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309526839

Tour de France 23
Tour de France 23
16 890 Ft

Tour de France 23

Tour de France 23
Tour de France 23
Tour de France 23
Tour de France 23
Tour de France 23
Tour de France 23
Tour de France 23
Video

Tekerj vállvetve a legjobb kerékpárosokkal, és mutasd meg, hogyan győzhetsz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában! Versenyezz hegyi vagy sík szakaszokon, és tapasztald meg a Grande Boucle minden akcióját.

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.06.08
Rendelhető
16 890 Ft
Részletek

AZ ÚJ KARRIERED
Hozd létre saját kerékpárosodat, és válj profivá a Pro Leader módban. Válaszd ki szakterületed és fizikai adottságaid, majd versenyezz versenyeken, hogy frissítsd képességeid, és végül a világ legjobb kerékpárosává válj. A Tour de France 2023 és az év legnagyobb klasszikusai rád várnak, hogy a győzedelmeskedj bennük!
A Tour de France 2023-baan egy teljes kerékpáros szezonon keresztül irányíthatod a saját csapatodat a Pro Team módban. Kezdd a világranglista alján, fejleszd csapatod, és mutasd meg taktikai érzéked, hogy a legnagyobb nemzetközi versenyek szervezői felfigyeljenek rád, és meghívást kapj a legjobbak közé.
Versenyezz a közösség többi tagjával, és bizonyítsd be, hogy az elit közé tartozol a Race of the Moment világranglistán. Minden héten új kihívások várnak: nyerj versenyt a lehető leggyorsabban, szerezd meg a sárga trikót, vagy szerezd meg a lehető legtöbb pontot a hegyi szakaszon. Nem számít, hol rejlik a tehetséged, mindenkinek van esélye a ragyogásra.
JÁTSSZ A KERÉKPÁROSAID ERŐSSÉGÉRE
A versenyek valósághűbbé tétele és a Tour de France megnyeréséért folyó verseny változatosabbá tétele érdekében a Medium Mountain és Agility minősítések kerültek be. A kiválasztott kerékpárostól függően a kerékpáros viselkedése és irányítása most más. Egy olyan versenyzővel, mint Wout van Aert, könnyebb elérni a maximális sebességet, és szorosan bevenni bizonyos kanyarokat, mint Primož Roglič-cal. De légy óvatos, mert minél alacsonyabb a kerékpárosod ügyességi értéke, annál erősebb kell fognod a „kormányt”!
TŰNJ KI A TÖBBI KERÉKPÁROS KÖZÜL
Annak érdekében, hogy a Tour de France 2023 lényegét még jobban magával ragadják, idén két új nadrág került a játékba. Mostantól megtekintheted és viselheted a "szuperharcos" nadrágot és a legjobb csapat nadrágot. Bizonyítsd be, hogy megérdemled, hogy viseld ezeket a megkülönböztetéseket azzal, hogy megmutatod, milyen fantasztikus vagy!
Akárcsak a való életben, a versenyzőknek most lehetőségük van grupettóba szerveződni, hogy csendesen fejezzenek be egy szakaszt, és megtartsák erejüket a verseny hátralévő részére. A versenyzők azt is tudják, hogyan kell újra szerveződniük a reggeli kitöréshez, és így hatékonyabban tudnak több gondot okozni az üldözést vezető csapatoknak!
SIMÁBB VERSENYEK
A 2023-as Tour de France versenyen a röppályákat és az ütközéseket újra tervezték, így könnyebben navigálhatsz a pelotonon belül. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően könnyebben áthelyezheted magad, és a lehető legideálisabban készülhetsz fel a verseny hajrájára.
Az összes értékelés a versenyzők előző szezonjának eredményei alapján frissítették, hogy tükrözzék a valóságot és a profi kerékpárosok legújabb teljesítményét.
A Race of the Moment mód is frissült új kihívásokkal, versenyekkel és optimalizációkkal, amelyek még változatosabbá teszik. Vadonatúj móddal is bővült, a Downhill of the Moment-tel.

Új a Tour de France 2023-ban:
A Tour de France 2023 mind a 21 hivatalos szakasza
Frissített versenyzői és csapatértékelések
Új Medium Mountain és Agility minősítés hozzáadva
Új „grupettók” a versenyzők között
Új kihívásokkal bővült a Race of the Moment mód
Új mód bevezetve: Descent of the Moment
Megkülönböztető nadrág a "szuper harcos" és a legjobb csapat számára
Jobb versenyzői viselkedés és röppályák a valósághűbb versenyek érdekében
Frissített felszerelések és hivatalos márkák

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Verseny
Cikkszám
2808610