24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

DJI Mini 2 SE
DJI Mini 2 SE
144 990 Ft

DJI Mini 2 SE

DJI Mini 2 SE
DJI Mini 2 SE
DJI Mini 2 SE
DJI Mini 2 SE
DJI Mini 2 SE
Video

Mindig jó ötlet a mindennapi pillanatokat vagy utazásokat megörökíteni. Vigye magával a DJI Mini 2 SE-t az egyedülálló perspektíváért, amely szárnyaló pillanatokkal ajándékozza meg.

DJI Mini 2 SE
A szárnyaló pillanatokért

Alig 249 g [1] | Egyszerűen használható | 10 km-es HD videójel-átvitel [2] | Intelligens üzemmódok | Akár 31 perces repülési idő [2] | Ellenáll a 38 km/h-s szélnek (5. szint) | Nézzen szét sokkal magasabbról

Mindig jó ötlet a mindennapi pillanatokat vagy utazásokat megörökíteni. Vigye magával a DJI Mini 2 SE-t az egyedülálló perspektíváért, amely szárnyaló pillanatokkal ajándékozza meg.

Rendelhető
144 990 Ft
Részletek

Könnyű, hordozható
Mégis, mennyire könnyű a DJI Mini 2 SE? Az alig egy tenyérnyi drón mindössze 249 grammos súlyú, ami nagyjából egy alma tömegének felel meg. A kis méretű, kényelmesen használható Mini 2 SE ideális útitárs, amely megváltoztatja azt, ahogyan kedvenc pillanatait megörökítheti.


Akár 10 km-es HD videójel-átvitel
A Mini 2 SE akár 10 km-es HD videoátvitelre is képes, valamint kiváló zavarszűrő képességekkel rendelkezik, így hosszabb repülést és tisztább felvételeket tesz lehetővé.

Akár 31 perces repülési idő
31 perces maximális akkumulátor-üzemidejével a Mini 2 SE több mint elegendő időt biztosít a tökéletes felvételek készítéséhez.

Magabiztos repülés
A Mini 2 SE stabilan és megbízhatóan repül, és rezzenéstelen felvételeket készít még 5. szintű, akár 38 km/h sebességű szélben is.

Ellenáll a 38 km/h-s szélnek (5. szint) / Max. 4000 m-es repülési magasság

Kreativitás egyszerűen
A drónba épített intelligens funkciók lehetővé teszik, hogy már az első próbálkozása alkalmával sikeresen repüljön.

Kezdők számára is ideális
A DJI Fly alkalmazás világos utasításokat és egyszerűen követhető repülési útmutatókat tartalmaz, amelyek minden segítséget megadnak, amire egy kezdőnek szüksége van.

Fel- és leszállás egyetlen érintéssel
Nyomja meg és tartsa lenyomva a felszállás/leszállás ikont, és a drón automatikusan fel- vagy leszáll.

A kreatív filmezést intelligens üzemmódok segítik
Álmai felvételének elkészítése könnyebb, mint gondolná.

QuickShots
A DJI Mini 2 SE néhány érintéssel, automatikusan képes professzionális videókat rögzíteni, amelyek készen állnak a közösségi médiában való megosztásra. A DJI Fly alkalmazás segítségével a kezdő és a tapasztaltabb pilóták is lenyűgöző eredményeket érhetnek el, amelyeket zenével és különböző szűrőkkel egészíthetnek ki.

Dronie/Helix/Rocket/Circle/Boomerang

Panoráma
Ön egyetlen érintéssel választ a gömbpanoráma, a széles látószögű és a 180°-os panoráma közül, a Mini 2 SE pedig elvégzi a többit, és művészi panorámafelvételt hoz létre.

Széles látószögű / 180°-os / gömbpanoráma

Nagy teljesítményű, stabilizátorra szerelt kamera
Élje újra a legjobb pillanatokat a kiváló minőségű felvételek segítségével.

3 tengelyes gimbal
A 3 tengelyes mechanikus stabilizáló rendszerrel a Mini 2 SE következetesen stabil felvételeket készít, bármilyen mozgalmas is a forgatás.

Tiszta, pengeéles kép
A beépített 1/2,3 hüvelykes CMOS kamera 12 megapixeles fotókat és akár 2,7 K-s videókat készít.

360°-os propellervédő [4] [5]
Védje a propellereket a még nagyobb repülésbiztonság érdekében. Alkalmas beltéri vagy akadályokkal teli, komplex légterekben történő repüléshez.

Kétirányú töltőközpont [5]
Ez a praktikus tartozék három akkumulátor tárolására képes, miközben sorban feltölti őket. Mobil áramforrásként is használható, amelyről a távirányítót, a telefonját vagy más készülékét is töltheti.

DJI Mini Bag + [5]
A Mini 2 SE és tartozékai tárolására alkalmas praktikus táska többféle színben kapható.

Töltőállomás [5]
Ez az asztali töltőállomás tölti és tárolja a Mini 2 SE-t, és egyben a drón esztétikus bemutatására is alkalmas.

Megjegyzés
* Repülés előtt tájékozódjon a helyi jogszabályokról és előírásokról, és szigorúan tartsa be azokat.
** Egy DJI Mini 2 SE sorozatgyártású modellel, ellenőrzött környezetben tesztelve. A tényleges repülési élmény a környezettől, a használattól és a firmware-verziótól függően változhat.
*** Az oldalon található valamennyi videó és fotó az adott helyen hatályos jogszabályi előírások szigorú betartásával készült.
**** A DJI Mini 2 SE drónt a használat előtt aktiválni kell a DJI Fly alkalmazáson keresztül.

1. A drón normál súlya (az intelligens drónakkumulátorral, a propellerekkel és a microSD-kártyával együtt). A termék tényleges súlya a tételes anyagok és külső tényezők eltérései miatt változhat. Egyes országokban és régiókban nincs kötelező regisztráció. A használat előtt tájékozódjon a helyi jogszabályokról és előírásokról.
2. FCC-kompatibilis. A tesztelés nyílt, kültéri, zavaró jelforrás nélküli környezetben történt.
3. A repülési időt ellenőrzött tesztkörnyezetben mérték. A konkrét tesztkörülmények a következők: repülés előre állandó 17 km/h sebességgel szélcsendes laboratóriumi környezetben, fotó üzemmódban (repülés közbeni fotózás nélkül), 100%-os akkumulátortöltöttségről 0%-os töltöttségig.
4. Csak bizonyos országokban és régiókban érhető el.
5. Külön kapható. Az elérhetőség változhat.

Adatok
Márka
DJI
Cikkszám
2808600