24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

DJI Mini 3
DJI Mini 3
192 490 Ft

DJI Mini 3

DJI Mini 3
DJI Mini 3
DJI Mini 3
DJI Mini 3
DJI Mini 3
Video

A DJI Mini 3 egy kompakt, ultrakönnyű kamerás drón, amelyet kalandozásra építettek. Meghosszabbított akkumulátor-üzemidővel, részletgazdag 4K HDR videókkal és sok szórakoztató funkcióval rendelkezik.

DJI MINI 3 - So Fly
249 g alatti súly[1] | Kibővített akkumulátor élettartam [2] | 4K HDR videó [3] | Függőleges felvételek | Intelligens funkciók | 38 km/h (5. szintű) szélállóság

Csak repülj!
A DJI Mini 3 egy kompakt, ultrakönnyű kamerás drón, amelyet kalandozásra építettek. Meghosszabbított akkumulátor-üzemidővel, részletgazdag 4K HDR videórögzítéssel és olyan szórakoztató funkciókkal rendelkezik, mint a True Vertical Shooting a közösségi médiára optimalizált felvételek. Akár egy epikus autós utazást, vagy akár csak egy napot örökítesz meg a saját kertedben, a Mini 3 készen áll a pillanatra.

Mérföldekkel a hétköznapi felett.
Vidd magaddal az izgalmat.

Összecsukható kialakításával és 249 g alatti súlyával [1] a DJI Mini 3 készen áll az indulásra.

Rendelhető
192 490 Ft
Részletek

Továbbfejlesztett akkumulátor élettartam.
Standard intelligens akkumulátor: 38 perc üzemidővel

Rögzíts többet megszakítás nélküli repüléssel. Hagyj fel az alacsony akkumulátor töltöttségtől való félelemmel, és szárnyalj magabiztosan és nyugodtan.

Képzeletből képeket készíthetsz | Hagyd repülni a színeket
Készíts káprázatos 4K felvételeket HDR-ben élethű színekkel nappal és éjszaka egyaránt. [3] A Mini 3 kamerája 1/1,3 hüvelykes CMOS-érzékelővel van felszerelve, kettős natív ISO-értékkel és chipszintű HDR-technológiával. Nappal rögzítsd a kiemelt és árnyékos részleteket, hogy árnyaltabb, nagyobb mélységű vizuális eredményt érj el. Továbbra is tisztán és élénken rögzíthetsz, még akkor is, amikor a nappal éjszakába fordul.

Minden a részletekben rejlik
A kamera f/1,7-es rekesznyílása és a nagyobb, 2,4μm-es 4 az 1-ben pixelek tiszta részleteket rögzítenek, és még gyenge fényviszonyok között is kivételes képeket mutatnak. A 4x-es zoomnak köszönhetően pedig tovább vizsgálódhatsz és felderítheted a helyszíneket, mielőtt fényképeznél.

Vízszintesen és függőlegesen | Mindkettő epikus
Legyen szó akár egy magasra törő fáról vagy egy magas épületről, komponáld meg felvételeidet rugalmasabban, és tarts mindent a képben.

Az innovatív gimbal kialakítás és a nagy dőlésszög több lehetőséget biztosít a fényképezésre. A True Vertical Shooting (igazi függőleges felvétel) gyors váltásával pedig még az alkalmi felvételek is mutatósak és megosztásra készek lesznek.

Maximális hatás, minimális erőfeszítés
Az intelligens funkciók, például a Dronie, a Circle, a Helix, a Rocket és a Boomerang segítségével másodpercek alatt készíthetsz fejlett felvételeket egyetlen érintéssel. Az eredményeket a QuickTransfer segítségével ugyanilyen gyorsan elküldheted mobilkészülékedre mentés vagy megosztás céljából.

A QuickTransferrel együtt használva alkotásaid azonnal megosztásra készek lesznek, így időt és energiát takaríthatsz meg.

Vezeték nélküli kapcsolat, gyors kimenet
Támogatja a közvetlen Wi-Fi-kapcsolatot, így gyorsan szerkeszthetsz és egyetlen érintéssel szemet gyönyörködtető videókat készíthetsz. Takaríts meg tárhelyet okostelefonodon, mivel nem kell letöltened a felvételeket.

Változatos légifelvétel sablonok, magával ragadó alkotások
A LightCut sokféle sablont kínál a kreatív légi tartalmakhoz, mint például a dinamikus tilt-shift. A sablonok vízszintes és függőleges tájoláshoz egyaránt alkalmazkodnak a megosztásra kész, epikus eredményekhez.

Nagyobb kontroll, nagyobb biztonság
Maximális szélsebesség ellenállás: 38 km/h (5. szint)

A Mini 3 megfelel a legkülönbözőbb repülési környezetek igényeinek, és még nagy szélben is stabil irányítást biztosít.

DJI O2 digitális videoátvitel: 10 km [4]
A DJI O2 digitális videoátvitellel felszerelt Mini 3 erős interferencia-elleni képességgel és 10 km-es maximális átviteli hatótávolsággal rendelkezik, így nagyobb tisztasággal fedezheted fel és készíthetsz felvételeket.

Láss mindent!
Láss többet minden repüléssel. A panoráma támogatja a széles látószögű, a 180°-os és a gömbpanoráma fotókat, így minden képkockába észbontóan sokféle tájat pakolhatsz.

Tényleg ilyen egyszerű
A DJI Mini 3-mal a repülés még sosem volt ilyen egyszerű. Számtalan könnyen használható intelligens funkcióval azonnal belevághatsz.

Automatikus felszállás
Az Auto Takeoff funkció segít elindulni a repülési utazásodon.

RTH
A Return to Home (RTH) funkció magában foglalja az intelligens RTH, az alacsony töltöttségű akkumulátor RTH és a hibabiztos RTH funkciót. Ez arra utasítja a repülőgépet, hogy automatikusan térjen vissza a kiindulási pontra olyan helyzetekben, mint például a jelkimaradás vagy az akkumulátor lemerülése.

Pontos lebegés
A drón a GNSS-t a lefelé néző látórendszerrel és az infravörös érzékelő rendszerrel kombinálva stabilan és pontosan lebeg, így magabiztosan repülhetsz.

DJI Care frissítés
Átfogó megoldást nyújt a baleseti sérülésekre és számos exkluzív előnyt biztosít. Élvezd a gondtalan repülést és a magabiztosabb alkotást.

* Repülés előtt mindig ellenőrizd és szigorúan tartsd be a helyi törvényeket és előírásokat.
** Ellenőrzött környezetben, egy sorozatgyártású DJI Mini 3 modellel tesztelve. A tényleges tapasztalatok a környezettől, a használattól és a firmware verziójától függően változhatnak.
*** Az oldalon található összes videó és fotó a helyi törvények és előírások szigorú betartásával készült.
**** A DJI Mini 3-at használat előtt aktiválni kell a DJI Fly alkalmazáson keresztül.

1. Standard drón súlya (beleértve az Intelligens repülési akkumulátort, a propellereket és a microSD-kártyát). A termék tényleges súlya a tételes anyagok és külső tényezők eltérései miatt változhat. Egyes országokban és régiókban nem szükséges a regisztráció. Használat előtt mindig ellenőrizze a helyi törvényeket és előírásokat.
2. Állandó 21,6 km/h sebességgel, szélcsendes körülmények között mérve. Az Intelligens repülési akkumulátorral a repülőgép akár 38 percig is repülhet. Repülés előtt mindig ellenőrizze és szigorúan tartsa be a helyi törvényeket és előírásokat.
3. A HDR-videók nem támogatják a 30 fps-nél gyorsabb videofelvételt.
4. FCC-kompatibilis, szabadtéri, nyílt környezetben, interferencia nélkül tesztelve.

Adatok
Márka
DJI
Cikkszám
2808469