24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

DJI Avata
DJI Avata
238 990 Ft

DJI Avata

DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
Video

DJI Avata – csak drón, kontroller nélkül.

Magával ragadó repülési élmény | Intuitív mozgásvezérlő | Stabilizált 4K videó | Tenyérméretű, mozgékony | Beépített propellervédő | Alacsony késleltetésű HD átvitel

 

Rendelhető
238 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az égbolt a legjobb játszótér
Az Avata drón szemüveggel és mozgásvezérlővel együtt használva mindenki számára elérhetővé teszi a repülés élményét. Feledkezzen bele a repülésbe, és élvezze a páratlan biztonságot és a remek irányíthatóságot. Fedezze fel a spontán repülés örömét, és örökítse meg az Önt körülvevő világot. Vannak, akik repülésre születtek. 

DJI Avata
Ahol a mozgékonyság találkozik a tartóssággal
A kis méretű, könnyű DJI Avata szűk helyeken is remekül irányítható. Úgy tervezték, hogy a felhasználó bátran élvezhesse a repülést. A beépített propellervédelemnek köszönhetően ha az Avata egy tárggyal érintkezik, visszapattan róla, és a levegőben marad.

DJI Goggles 2 szemüveg
Tapasztalja meg, mit lát a pilóta
Élvezze a páratlan kényelmet a DJI Goggles 2 szemüveggel. Most kisebb, könnyebb, továbbá Micro-OLED képernyőkkel rendelkezik, így kiemelkedően tiszta képet nyújt. A DJI Avata támogatja a DJI FPV Goggles V2-t is.

DJI Motion Controller mozgásvezérlő 
Érezzen rá a repülés ízére
A DJI Motion Controllerrel az intuitív repülés az Ön kezében van. Nyomja meg a ravaszt, és gyorsítson előre, vagy egy csuklómozdulattal fordítsa meg a gépet. A vezérlők könnyen kezelhetők, és teljesen egyedülálló repülésélményt nyújtanak.

A tökéletes repülési csomag
A DJI Goggles 2 kis méretű és rendkívül hordozható. Az összecsukható antennának és a könnyű kialakításnak köszönhetően kis helyen tárolható, kényelmesen hordható, és hosszú távú használatra is alkalmas. A kétórás akkumulátor-üzemidővel és a szupergyors töltési sebességgel mindig készen áll a repülésre.

1080p Micro-OLED képernyők
DJI Avata és a Goggles 2 segítségével minden repülés páratlan élményt nyújt. A két HD Micro-OLED képernyő lenyűgözően tiszta képet ad, és akár 100 Hz-es frissítési frekvenciára képes. A szemüveg sima, teljes képernyős élő adást jelenít meg, amivel határtalan lehetőségeket és magával ragadó világot nyújt.

Dioptriabeállítás
A DJI Goggles 2 az optimális látás és kényelem érdekében lehetőséget nyújt az egyes lencsék +2,0 D és -8,0 D közötti dioptriabeállítására. A beállító gomb rögzíthető, így a dioptriabeállítás nem állítódik el, ha a használat vagy a tárolás közben véletlenül megérinti.

A nagyívű mozdulatok tökéletes felvételt érdemelnek

Áttörés az FPV látványvilágban
Az 1/1,7 hüvelykes CMOS-érzékelővel felszerelt DJI Avata támogatja a 4K ultraszéles látószögű felvételt f/2,8 rekeszértékkel. A kiváló minőségű képalkotási teljesítménnyel együtt olyan kivételes vizuális élményt nyújt, amely a székéhez szegezi a nézőt.

Adatok
Márka
DJI
Cikkszám
2808080