24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

DJI RS 3 kamerastabilizátor
DJI RS 3 kamerastabilizátor
226 490 Ft

DJI RS 3 kamerastabilizátor

DJI RS 3 kamerastabilizátor
DJI RS 3 kamerastabilizátor
DJI RS 3 kamerastabilizátor
DJI RS 3 kamerastabilizátor
DJI RS 3 kamerastabilizátor
DJI RS 3 kamerastabilizátor
DJI RS 3 kamerastabilizátor
DJI RS 3 kamerastabilizátor
Video

A DJI RS 3 minden részletével rugalmas és hatékony forgatási élményt nyújt az egyszemélyes tartalomkészítők és független stábok számára. Könnyű és karcsú, professzionális stabilizációt és hatékony vezérlést biztosít a nagyobb kreatív szabadság és a végtelen lehetőségek érdekében.

MINDEN A SEBESSÉGRŐL SZÓL

Gyorskioldó lemezek
A kétrétegű gyorskioldó lemezeknek köszönhetően a kamera felszerelése az RS 3-ra gyors és kényelmes, nem kell újra kiegyensúlyozni a gimbalt az egyes akku, vagy memóriakártya cseréket követően. A dőléstengely új finomhangolója lehetővé teszi, hogy a kamera milliméteres pontossággal csússzon előre vagy hátra, így objektívcsere esetén könnyebben elérhető el a pontos kiegyensúlyozás.

Rendelhető
226 490 Ft
Részletek

Automatizált tengelyzárak
Az RS 3 lehetővé teszi az azonnali üzembe helyezést. Ha a gimbal ki van kapcsolva, nyomd meg és tartsd lenyomva a bekapcsológombot, és a három tengely feloldódik, miközben a gimbal automatikusan kinyílik, így másodperceken belül hozzáláthatsz a munkához. Ha egyszer megnyomod a bekapcsológombot, a tengelyek automatikusan zárolódnak és alvó üzemmódba lépnek, így a szállítás és az utazás jelentősen egyszerűbbé válik. Nyomd meg és tartsd lenyomva a bekapcsológombot, és a gimbal automatikusan összecsukódik és rögzül.

Vezeték nélküli kameravezérlés
A Dual-Mode Bluetooth bevezetésével az RS 3 támogatja a vezeték nélküli kameravezérlést, amellyel [1] használat során időt és energiát takarítasz meg. A kezdeti Bluetooth párosítás után a stabilizátoron lévő felvételkészítő gomb egyszeri megnyomásával vezérelheted a videó- és fényképfelvételt. A korábban párosított kamerák az első használat után automatikusan újracsatlakoznak, így nincs szükség kamera vezérlőkábelre.

PROFESSZIONÁLIS STABILIZÁLÁS

Kiváló súly-tömeg arány
A mindössze 1,3 kg tömegű (a gimballal, az akkumulátor markolattal és a gyorskioldó lemezekkel együtt) RS 3 könnyen tartható egy kézben, míg a 3 kg teherbírása bőven elegendő a mainstream kamerák, például a Sony A7S3 vagy a Canon R5 24-70 mm F2,8 objektívvel való használatához.

3. generációs RS stabilizációs algoritmus
A következő generációs RS stabilizációs algoritmusnak köszönhetően az RS 3 minden felvételi helyzetben fokozott stabilitást biztosít. A laboratóriumi tesztek azt mutatják, hogy az RS 3 20%-kal nagyobb stabilitást biztosít az RSC 2-höz képest, így könnyedén kezeli az alacsony szögű felvételeket, a futást vagy a magas és alacsony pozíciók közötti váltást.

A simaságon túl
Ha még simább eredményre van szükséged, kapcsold be a SuperSmooth üzemmódot. Az RS 3 megnöveli a motor nyomatékát, hogy tovább javítsa a stabilizálást, stabil felvételeket biztosítva még gyorsan mozgó jelenetekben vagy 100 mm-rel egyenértékű fókuszú objektívek használata esetén is.

Minden elérhető közelségben / Azonnali ellenőrzés / Gyors paraméterbeállítás

1,8" OLED érintőképernyő
Az RSC 2 fekete-fehér képernyőjéhez képest az RS 3 egy 1,8 hüvelykes, 80%-kal nagyobb méretű, színes OLED érintőképernyővel rendelkezik. Támogatja a legtöbb Ronin alkalmazás beállításait is, az újratervezett felhasználói felülettel együtt intuitív és pontos vezérlést biztosít.

Azonnali üzemmódváltás
Az új gimbal üzemmód kapcsoló egyszerű elcsúsztatásával váltogathatsz a Pan follow, Pan and Tilt follow és az FPV üzemmódok között. Az FPV üzemmód kiválasztása is testre szabható 3D Roll 360, Portrait vagy Custom szerint, lehetővé téve a felszerelés még pontosabb beállítását és a gyors használatot.

Testreszabható első tárcsa
Az első tárcsa elforgatásával vezérelheted a zoomot vagy a fókuszt. Emellett testre szabható a fényképezőgép zárának, rekeszének, ISO-értékének, vagy a gimbla mozgatásának [2] vezérlésére is, így kivételesen kényelmes az egykezes használat.

HATÉKONY VIDEÓ ÁTVITEL

Monitoring okostelefonon keresztül
Az RS 3 támogatja a Ronin Image Transmitter (korábban Ronin RavenEye Image Transmitter néven ismert)[3] készüléket, amely 1080p/30fps HD élő képet továbbít közvetlenül egy mobil eszközre. A maximális átviteli távolság 200 méter[4] és a végponttól végpontig tartó átviteli késleltetés mindössze 60 ms. [4] A vezeték nélküli monitorozáshoz egy okostelefon is csatlakoztatható az RS 3 NATO portjára, a telefontartó segítségével.

Integrált felügyelet és ellenőrzés
Állítsd be a kamera expozícióját távolról, közvetlenül a Ronin alkalmazásban, [2]  vagy vezérled a gimbalt a virtuális joystick-kal, az integrált megfigyelési és vezérlési élményért.

Force Mobile
A Ronin Image Transmitter-rel az okostelefon mozgásvezérlőként használható az RS 3 gimbal távvezérléséhez, így rugalmasabb és dinamikusabb kameramozgásokat tesz lehetővé.

PROFIKNAK KÉSZÜLT AKKUMULÁTOR

Gyorskioldó kialakítás
Az új RS 3 akkumulátoros markolat patronos kialakítású, így könnyebben cserélhetőek az akkumulátorok, és kisebb a tárolása az RSC 2-höz képest. Sőt, még a gimbaltól különállóan is tölthető.

12 órás üzemidő + gyorstöltés
Az új akkumulátor markolat akár 12 órára is meghosszabbított üzemidőt biztosít,[5] elégséges az egész napos folyamatos felvételkészítéshez. Támogatja a 18 W-os PD gyorstöltést, mely révén a töltési idő mindössze 2,5 óra. Akár töltés közben is használható, így az RS 3 szinte korlátlan ideig üzemben tartható.

TARTOZÉKOK [6]

Új aktatáska fogantyú 
Az újratervezett aktatáska fogantyú összecsukható a kényelmes tárolás érdekében, és új ergonomikus fogantyúval rendelkezik, hogy könnyebbé és gyorsabbá tegye a felszerelést és az aktatáska üzemmódra való váltást. A beépített vakupapucs-csatlakozó és az 1/4"-20-as rögzítőfuratokhoz a felvételkészítést segítendő külső monitorok csatlakoztathatók, így az alacsony szögű kameramozgások még intuitívabbá válnak.

Teljesen új Focus motor
A következő generációs DJI RS Focus Motor (2022) háromszor erősebb nyomatékot biztosít (akár 1 N-m) és révén a hallható zaj 50%-kal csökkent. Ez simább fókuszálási élményt biztosít, és csökkenti a hangfelvételre gyakorolt hatást. Emellett gyorskioldó szerkezetet alkalmaz, így a gyorsabb használat érdekében szerszámok nélkül is könnyen összeszerelhető.

Függőleges kameratartó
A függőleges kamerafoglalat felszerelésével a kamera függőlegesen rögzíthető az RS 3 készülékhez, miközben a kamera nyílások továbbra is hozzáférhetőek maradnak. Segítségével kiváló minőségű közösségi médiatartalmak készítése, illetve portréfotózás válik lehetővé különböző szögekben.

Megjegyzések:
1. A támogatott kameramodellekkel kapcsolatos részletes információkért tekintsd meg a fényképezőgép-kompatibilitási listát.
2. Kameravezérlő kábelre van szükség. A támogatott kameramodellekkel kapcsolatos részletes információkért tekintsd meg a kamera kompatibilitási listát.
3. Külön kerül értékesítésre.
4. Zárt környezetben, kedvező körülmények között és akadálymentes vezeték nélküli jellel tesztelve az FCC és SRRC szabvány szerint (max. 100 m a CE szabvány szerint). A tényleges eredmények eltérhetnek.
5. A mérések során a berendezés vízszintes és álló állapotban van, a gimbal kiegyensúlyozott, három tengely aktív állapotban van, és az akkumulátor csak a gimbalt táplálja.
6. Egyes tartozékok külön megvásárolhatók.

Adatok
Márka
DJI
Cikkszám
2807932