24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
19 999 Ft

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
Video

Call of Duty®: Modern Warfare® II a 2019-es kasszasiker Modern Warfare® folytatása. Az ikonikus, csapatvezető John Price kapitány, a rettenthetetlen John "Soap" MacTavish, a tapasztalt Kyle "Gaz" Garrick őrmester és a magányos farkas, a rajongók kedvence, Simon "Ghost" Riley visszatérésével a játékosok tanúi lesznek, mi teszi Task Force 141-et azzá legendás osztaggá, amilyen ma.

A kis léptékű, nagy kockázatú beszivárgási taktikától a magasan minősített küldetésekig a játékosoknak új fegyvereket, járműveket és a legmodernebb felszereléseket kell használniuk, hogy leküzdjék ellenségeiket. Készülj fel és vedd fel a harcot a tengeren, miközben ostromlod az ellenséget a víz alatt, áttörsz egy erősen megerősített ellenséges bázist, behatolsz a csatornák mentén, és felszabadítod a nagyon szükséges szövetségeseket a hegyek sötétjei közül.

Az Infinity Ward elmélyíti a rajongókat a szívdobogtató következő generációs, legmodernebb játékmenetben. Harcolj barátaiddal egy igazán magával ragadó élményben, lenyűgözően valósághű hanggal, világítással és grafikával, amelyek a történelem legfejlettebb Call of Duty-ját eredményezik. Modern Warfare® újjáépített, fejlett mesterséges intelligencia rendszerrel, továbbfejlesztett renderelési és fotogrammetriai technológiával, új Gunsmith rendszerrel, amely minden eddiginél nagyobb testreszabást tesz lehetővé, valamint egy sor egyéb játékmeneti és grafikai újítással jelenik meg, amelyek új magasságokba emelik a franchise-t. A franchise jövője tele van úttörő innovációkkal, és megalapozza a következő generációs játékmenetet.

A Modern Warfare II hatalmas mennyiségű tartalommal fog megjelenni a kezdetektől – álljon össze a csapat és harcoljatok a TF141-gyel egy világméretű egyjátékos kampányban, játssz egyedül vagy csapatban magával ragadó többjátékos harcban, új helyszínekkel és játékmódokkal kiegészítve, és tapasztalj meg egy fejlett, narratíva által vezérelt Special Ops játékmódot, amely taktikai kooperatív játékmenetet tartalmaz.

Továbbá a Modern Warfare II kapcsolódik az idén megjelenő új Warzone™ élményhez, és ezzel együtt a Battle Royale-ban való fejlődéshez egy vadonatúj játéktérrel és sandbox móddal. A bevezetés után hatalmas ingyenes tartalomnaptárra számíthatsz, amely fejlődő játékmenetet tartalmaz új térképekkel, módokkal, szezonális eseményekkel, közösségi ünnepségekkel és még sok mással.

Kompatibilis
PS4, PS5
Rendelhető
19 999 Ft
Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
2807922