24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

WWE 2K24
WWE 2K24
28 990 Ft

WWE 2K24

WWE 2K24
WWE 2K24
WWE 2K24
WWE 2K24
WWE 2K24
WWE 2K24
WWE 2K24
WWE 2K24
Video

Éld át a WrestleMania legnagyobb pillanatait a 2K Showcase of the Immortals módban, a WWE 2K24-ben! Tapasztald meg a WWE 2K24 rengeteg látványos játékmódját, köztük a WrestleMania előtti tisztelgést a "2K Showcase of the Immortals" módban, a MyRISE, a MyFACTION, a MyGM és a teljesen új meccstípusokat, valamint a vendégbíró és a Gauntlet játékmódokat.

A WRESTLEMANIA NEGYVEN ÉVE
A WrestleMania a legnagyobb sportesemény, ahol a szupersztárok WWELegendákká válnak. Tapasztald meg a WrestleMania legnagyobb pillanatait a 2K Showcase of the Immortals-ban, ahol újra átélheted a legfeledhetetlenebb, karrier meghatározó mérkőzések gyűjteményét.

EGY IKONIKUS GÁRDA
A WWE 2K24 olyan sztárokkal teletűzdelt játékoskerettel büszkélkedhet, mint "Stone Cold" Steve Austin, Undertaker és Andre the Giant, valamint olyan jelenlegi WWE szupersztárokkal, mint "The American Nightmare" Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley és Roman Reigns, akiknek életnagyságú megjelenését és jellegzetes mozdulatait ultra-realisztikus grafika emeli ki.

ÚJ MECCSTÍPUSOK
A WWE 2K24-ben a vendégbírótól kezdve a Casket, Gauntlet és Ambulance meccsekig rengeteg új meccstípust ismerhetsz meg, beleértve a Backstage Brawl újítását a több szupersztár támogatásával.

BIZONYÍTS A MyRISE MÓDBAN
Engedd szabadjára nyers tehetségedet, és válj vitathatatlan bajnokká a MyRISE-ban, amely két izgalmas karrier ívet és eredeti történeteket tartalmaz, amelyek a WWE sztárrá válásodat mutatják be a férfi és női divízióban.

ÉPÍTSD FEL FRAKCIÓD
Állítsd össze kedvenc WWE szupersztárjaidat és legendáidat a MyFACTION-ban. Szerezz kártyákat, építs domináns frakciót, versenyezz az online multiplayerben és a vadonatúj rangsorolt gyorsjátékban. Ráadásul izgalmas promóciós és végső ranglistás jutalmakat kapsz, miközben feljebb lépsz az új szezonális ranglistán!

IRÁNYÍTSD A WWE UNIVERZUMOT
Fejleszd a viszályokat, heti műsorokat és még többet az Universe módban, a WWE 2K24 sandbox módjában, kibővített rivalizálási akciókkal, teljesen új jelenetekkel és a dupla címmeccsek támogatásával!

DÖNTS A MyGM-BEN
Vezesd a legnagyobb márkákat és szupersztárokat sportágban , miközben kihívod a rivális általános menedzsereket a MyGM csúcsára. Fedezz fel több játéktípust, több márkát és új általános menedzsereket. Cserélj sztárokat a márkák között, hozz vezetői döntéseket a szerződésekkel kapcsolatban, és fokozd a drámát.

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X
Megjelenés
2024.03.08
Rendelhető
Előrendelhető
28 990 Ft
Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Verekedős, Sport
Cikkszám
PS4WWE2K24