24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

WORLD OF HORROR NSW
WORLD OF HORROR NSW
14 990 Ft

WORLD OF HORROR NSW

WORLD OF HORROR NSW
WORLD OF HORROR NSW
WORLD OF HORROR NSW
WORLD OF HORROR NSW
WORLD OF HORROR NSW
WORLD OF HORROR NSW
Video

Egy 1-bites roguelite RPG kaland, amelyet Junji Ito és H.P. Lovecraft ihletett. Körökre osztott harcok és kíméletlen döntések közepette élheted át Shiokawa csendes kozmikus horrorját.

A régi istenek újra ébredeznek és visszamásznak őrületbe boruló világunkba. Kórházakban, elhagyott osztálytermekben, csendes lakásokban és sötét erdőkben különös jelenések és megmagyarázhatatlan események teszik próbára a japán Shiokawa lakóinak józanságát.

Vajon kaotikus megtorlásról van szó, vagy felfoghatatlan lények mesterkedéséről? Ez a WORLD OF HORROR: Közeleg a világvége és az egyetlen megoldás, ha szembeszállunk az apokalipszisben uralkodó rémségekkel. Irányítsd ezt a pokoli, roguelite valóságot körökre osztott harcokon és könyörtelen döntéseken keresztül ebben kozmikus horror RPG-ben.

Hozz létre sötét rituálékat, fedezz fel nyugtalanító nyomokat és oldj meg rejtvényeket több véletlenszerű rejtélyen keresztül. Minden egyes zavarba ejtő ügy egy sor véletlenszerű találkozásba torkollik a rémálomszerű alakokkal, amelyeket a horrorlegendák, Junji Ito és H.P. Lovecraft művei ihlettek.

Kezdd a nyomozást 5 egyedi karakter egyikének kiválasztásával, de ezen felül sok más karaktert is feloldhatsz. A Shiokawa-t körülvevő sötétség több mint 20 különböző rejtélyt takar, amelyekkel minden egyes menet során találkozhatsz, és mindegyik rejtély több lehetséges befejezést tartogat. A kísérteties chiptune hangsávval és a 100%-ban MS Paintben rajzolt 1-bites művészeti stílussal kiegészítve a WORLD OF HORROR a rettegés hátborzongató érzését kelti.

A dobozos kiadás tartalma: 12 oldalas használati útmutató és Old Gods művészeti kártyakészlet.

Kompatibilis
NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.12.08
Rendelhető
Előrendelhető
14 990 Ft
Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Horror
Cikkszám
SWWOH