24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK
VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK
4 389 Ft

VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK

VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK
VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK
VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK
VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK
VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK
VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK
VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK
VÍRUS KÁRTYAJÁTÉK
Video

“Upsz” - hallod gyakornoktársad szájából! Ránézel és elfehéredve áll egy törött kémcsővel a kezében! Ezek szerint a vírustárolók mégsem voltak üresek!
Te már tudod, hogy ez bizony semmi jót sem jelent! A vírus kiszabadult a palackból, vagyis a laborból! Akár etikusan, vagy nem annyira etikusan, de mindent meg kell tenned a vírus megállításáért!

  • Villámgyors és szórakoztató kártyajáték
  • Használható vírusok, gyógyszerek és kezelések kártyalapok
  • Cél: összeállítani egy egészséges testet
Kategória
Családi társasjátékok
Játékidő
20 perc
Játékosok száma
2-6 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
4 389 Ft
Részletek

Van hozzá elég elszántságod és tudásod, hogy megállítsd a vírust?

Szállj versenybe, és légy te az első, akinek sikerül leküzdenie a vírust az egészséges testrészek begyűjtésével. A cél, hogy a kísérletek folyamán létrehozz egy olyan emberi testet, amiben a szervek teljesen egészségesek.

Ha ez sikerül a vírust is megállíthatod és a világhírnév is tiéd lehet. De vigyázz! Más is áhítozik erre a nemes címre, így valószínűleg jó sokszor egymás tyúkszemére fogtok taposni és az egészséges szerveket is ellopkodjátok majd egymástól vagy meg is fertőzitek.

Használd fel a vírusok, gyógyszerek és kezelések kártyalapok hatásait, hogy te legyél az első, aki összeállít egy egészséges testet. Ebben a villámgyors, szórakoztató kártyajátékban folyamatosan egymásnak tesztek keresztbe, mert bár szép dolog legyőzni a vírust, de a hírnév még szebb.

Készen állsz, hogy megragadd a győzelmet, bármi áron? A játékban megtalálható a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés és a vedd el játékmechanizmus.

 

Keverjétek meg a húzópaklit és osszatok minden játékosnak 3-3 kártyát. Helyezzétek a húzópaklit képpel lefelé az asztalra mindenki számára könnyen elérhető helyre. A képpel felfelé néző dobópaklit e mellé képezitek majd. Amint a húzópakli kiürült, egyszerűen fordítsátok képpel lefelé a dobópaklit. A lapokat nem szükséges megkeverni.

Ha sikerül 4 különböző egészséges szervet kijátszanod magad elé az asztalra, nyertél! A szervek egészségesnek számítanak, ha vírusmentesek, be vannak oltva vagy immunisak.

Csattintsd fel a gumikesztyűt, húzd magadra az orvosi köpenyt, és irány a labor!

A doboz tartalma: 
68 db kártya

Adatok
Cikkszám
BRTVIRRS