24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Under The Waves magyar felirattal
Under The Waves magyar felirattal
13 990 Ft

Under The Waves magyar felirattal

Under The Waves magyar felirattal
Under The Waves magyar felirattal
Under The Waves magyar felirattal
Under The Waves magyar felirattal
Under The Waves magyar felirattal
Under The Waves magyar felirattal
Under The Waves magyar felirattal
Under The Waves magyar felirattal
Video
 

Stan, a hivatásos búvár az Északi-tengeren küzd, hogy túljusson egy, az életét megváltoztató veszteségen egy hosszabb víz alatti küldetés során. Magára kényszerített magányában rekedve különös eseményeket kezd megélni, és élete legjelentősebb döntését kell meghoznia...

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.08.31
Rendelhető
Magyar felirattal
13 990 Ft
Részletek

Az „A hullámok alatt” (Under The Waves) egy narrációs kalandjáték, melynek témája a gyász elsöprő ereje. Az Északi-tenger mélyén, egy techno-futurisztikus, az 1970-es években játszódó filmben Stan, a hivatásos búvár küzd, hogy túljusson egy nagy veszteségen, s új jövőbe kezdjen. A tenger mélye okozta elszigeteltség lelkiállapota illő megnyilvánulása, és ahogy Stan egyre mélyebbre merül maga választotta magányába, furcsa eseményeket kezd átélni a hullámok alatt. Végül nehéz választás elé kerül...

Ez az óceánokhoz írt szerelmes levél, az A hullámok alatt (Under The Waves) meghív, hogy merülj el egy csodálatos víz alatti világban, amelyet a filmes látványvilág és a megrendítő történetmesélés költői keveréke kelt életre. Éld át a lebilincselő történetet Stan szemszögéből, átkalauzolva őt egy váratlan eseménysorozaton, amely egyre mélyebbre és mélyebbre taszítja őt a szakadékba, saját pszichéjének tükörképében.
Barangolj a tengerfenéken Stan tengeralattjáróját vezetve, találkozz a természettel, Stan egyedüli társaságával, amíg ő saját elméje rabja. Fedezd fel a barlangokat, roncsokat és víz alatti növényeket Stan különleges búvárruhája révén, követve emlékei rejtélyes megnyilvánulásait, hogy megtaláld a felszínre vezető utat, megmentve életét. Gyűjtsd össze azokat az anyagokat, szerszámokat és eszközöket, amelyek továbbsegítik Stant ezen az önfelfedező expedíción. Le kell lépned a kitaposott ösvényről, hogy megéld a hipnotikus pillanatokat, többet megtudva a tragikus múltról, amely elől menekülni próbál...

FŐBB JELLEMZŐK
Szürreális utazás a hullámok alatt – Éld át egy férfi költői víz alatti kalandját, aki megpróbálja legyőzni traumás múltját, megmentve saját életét, szó szerint és átvitt értelemben is. Felér vajon Stan valaha is újra a felszínre?
Fedezd fel a tenger mélyét – Vezesd a tengeralattjáródat a mélység felett, ússz át barlangokon, roncsokon és víz alatti növényeken a háttértörténet darabjai, menthető hulladékok, kacatok és sok más keresése közben. Készíts felszerelést, hogy továbbsegítsd Stant a felfedezésben.
Légy szemtanúja az óceán szépségének – Merülj el a csodálatos víz alatti környezetben, az irdatlan mélységektől a retro-futurisztikus létesítményekig egy atmoszférikus hangsáv által életre keltett szemlélődő hangulatba belesüppedve.
Egyedülálló, rejtélyekkel teli környezet - Fedezd fel az 1979-es év alternatív valóságát, ahol gyönyörűen renderelt grafikában keveredik a retro, a sci-fi és a fantázia.

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
CEN0029