24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Ticket to Ride Európa
Ticket to Ride Európa
17 589 Ft

Ticket to Ride Európa

Ticket to Ride Európa
Ticket to Ride Európa
Ticket to Ride Európa
Ticket to Ride Európa
Ticket to Ride Európa
Ticket to Ride Európa
Video

Utazd be Európát! 

A Ticket to Ride Európa világszerte népszerű, könnyed családi társasjáték. A játékosok különböző színű vonatkocsikártyák begyűjtésével és kijátszásával igyekeznek a többieknél gyorsabban bejárni Európa nagyvárosait. Az előre tervezés képességét fejlesztő társasjáték.

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
30-60 perc
Játékosok száma
2-5 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
17 589 Ft
Részletek

A Ticket to Ride a valaha készült egyik legismertebb társasjáték, ami egyszerű szabályrendszere és hozzáférhetősége miatt máig hatalmas népszerűségnek örvend. A játék célja, hogy a játékosok megszerezzenek és teljesítsenek, minél több menetrendkártyát, amelyekkel győzelmi pontokhoz juthatnak. A menetjegyek megszerzéséhez a játékosoknak össze kell kötniük a kártyákon található városokat, ezéltál kiépítve egy saját vasúthálózatot. A játékosok ennek elérése érdekében különböző színű kártyákat gyűjtenek, amelyeket beadva építkezhetnek és elfoglalhatják a városok felé vezető útvonalakat. Két város között természetesen nem csak egy lehetséges útvonal van, így ahogy halad előre a játék, egyre több kanyargó vasútvonal jelenik meg, amelyek eljuttatják az utasokat egyik városból a másikba.

A széria egy amerikai térképpel indított még 2004-ben, ami azonnal el is hódította az év játék címét. Azóta sok év telt el és a Ticket to Ride folyamatosan megújult, számtalan kiegészítő jelent meg a társasjátékhoz, amelyekben nem csak Amerikát, de más országokat is átszelhetünk vasúthálózatainkkal. Sőt, több magában is játszható kiadás jelent meg, mint pl. a Ticket to Ride: Európa, ami új szabályokat és egy teljesen új kontinenst mutatott be a játékosoknak és behozott pár olyan elemet, ami sokszínűbbé tette az Európát az év játéka díjat nyert alapjátéknál.

Adatok
Cikkszám
ASM34536