24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

The Mind - Érezz rá!
The Mind - Érezz rá!
4 389 Ft

The Mind - Érezz rá!

The Mind - Érezz rá!
The Mind - Érezz rá!
The Mind - Érezz rá!
Video

Hangolódjatok egymásra! Megérzitek, mikor kerültök sorra? 
A The Mind – Érezz rá! világszerte népszerű, különleges, kooperatív partijáték. A játékosoknak emelkedő számsorrendben kell lerakniuk a kártyáikat, úgy, hogy nem látják egymás lapjait és nem is beszélhetnek a sajátjaikról... Az egymásra figyelést fejlesztő társasjáték.

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
20 perc
Játékosok száma
2-6 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
4 389 Ft
Részletek

Vannak stratégiai társasjátékok, partijátékok, és vannak olyan játékok, a partijátékokon belül, amelyek a kommunikáción alapszanak, bár ennek ellenére nem lehet bennük kommunikálni. Tessék? Igen, bármilyen furán hangzik is ez, létezik egy olyan társasjáték, amiben nem lehet megbeszélni a következő lépést, pedig az együttműködésen alapszik a játék. Ez pedig a The Mind – Érezz rá!

Adott egy pakli kártya 1-től 100-ig, ezekből véletlenszerűen a forduló számával megegyező lapot osztunk ki minden játékosnak, a cél pedig, úgy kijátszani az összes kiosztott kártyát, hogy azok a játéktér közepén egy növekvő sort mutassanak. Természetesen a játékosok nem beszélhetik meg ki hányas kártyát tartja a kezében és azt sem, mikor kinek kellene kijátszani a következő lapot. Ez a társasjáték teljes egészében a megérzésen és egymás megfigyelésén alapszik. Sok sikert a 10. szint eléréséhez!

Adatok
Cikkszám
NSV10001