24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

The Last of Us Part II Remastered (PS5)
The Last of Us Part II Remastered (PS5)
17 990 Ft

The Last of Us Part II Remastered (PS5)

The Last of Us Part II Remastered (PS5)
The Last of Us Part II Remastered (PS5)
The Last of Us Part II Remastered (PS5)
The Last of Us Part II Remastered (PS5)
The Last of Us Part II Remastered (PS5)
The Last of Us Part II Remastered (PS5)
Video

Előrendelői DLC: 

  • Lőszerkapacitási fejlesztés
  • Tárgykészítési kézikönyv

A PS5 konzolra megalkotott The Last of Us Part II Remastered korábban elérhetetlen lehetőségekkel javítja fel a PS4-es játék élményét, többek közt az alábbiakkal:

  • Számos grafikai újítás kelti életre a gyönyörű, ám halálos világot.
  • A játék immár 4K* felbontással jelenik meg Élethű módban.
  • A lecsökkent várakozási idővel sokkal előbb találhatod magad az akcióban.
  • Teljes DualSense™ vezeték nélküli vezérlő támogatás: érezd Ellie és Abby kalandjainak minden rezdülését a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok segítségével.

 

*Kompatibilis 4K TV vagy kijelző szükséges.

 

Kompatibilis
PS5
Megjelenés
2024.01.19
Rendelhető
Magyar felirattal
+ Ajándék
17 990 Ft
Részletek

Éld át a több mint 300 Év játéka díjjal kitüntetett játékot egy sor technikai fejlesztéssel, melyekkel a The Last of Us Part II Remastered a legtökéletesebb mód Ellie és Abby sokat méltatott történetének megismerésére.

Natív PS5-fejlesztések

A PS5-re megalkotott The Last of Us Part II Remastered korábban elérhetetlen lehetőségekkel javítja fel a PS4-es játék élményét, többek közt az alábbiakkal: A játék immár 4K* felbontással jelenik meg Élethű módban, és számos grafikai újítás kelti életre a gyönyörű, ám halálos világot. A The Last of Us Part II Remastered lecsökkent várakozási idejével sokkal előbb találhatod magad az akcióban, a teljes DualSense™ vezeték nélküli vezérlő támogatás pedig érezhetővé teszi Ellie és Abby kalandjainak minden rezdülését a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok segítségével.

Nincs visszatérés – egy roguelike túlélőmód

Éld át a The Last of Us Part II mély harcrendszerét egy vadonatúj játékmódban! Maradj életben, amíg csak tudsz minden egyes futamban, válaszd meg az utad egy sor véletlenszerű találkozás során, különféle ellenségekkel és emlékezetes helyszínekkel a Part II történetéből, izgalmas főellenfélcsatákkal megkoronázva. Az egyedi játékmódosítókkal új és váratlan kihívásokkal találkozhatsz a sikerért – és túlélésért – vívott küzdelemben a különféle típusú összecsapások során. Játssz többféle karakterrel, köztük olyan korábban nem elérhetőekkel is, mint Dina, Jesse, Lev, Tommy és mások**, akik mindegyike egyedi adottságokkal rendelkezik különféle játékstílusok kipróbálásához, illetve több feloldható külsővel színesítheted megjelenésüket a játékmódban előrehaladva.  

 

Még több játéklehetőség 

Merülj még mélyebbre a szeretett kalandban, és tudd meg, hogyan készült az eredeti játék. 

  • Az Elveszett pályák lehetőséget ad három, az eredeti játékban nem látható, korai fejlesztési állapotban rekedt pálya kipróbálására.
  • Hallgass meg több órányi fejlesztői kommentárt, amely betekintést nyújt a Part II fejlesztésébe a játékban előrehaladva.
  • Teljesítsd ki zenei készségeidet a Szabad gitárjáték módban, amely új feloldható hangszereket is tartalmaz, vagy tégy egy próbát az új Sebességfutam móddal**, és tedd közzé legjobb futamidőidet.
  • Hangos leírások és Beszéd rezgéssé alakítása funkciók kerültek be a Part II gazdag kisegítő lehetőségei közé.

• A The Last of Us Part II Remastered ezeken felül vadonatúj feloldható karakter- és fegyverkülsőket tartalmaz Ellie és Abby számára egyaránt.

Grafikai fejlesztések

A The Last of Us Part II Remastered natív 4K* felbontásban jelenik meg Élethű módban, megnövelt képkockaszámmal, és a Változó frissítési gyakoriság (VRR) támogatásával.

A grafikai fejlesztések emellett magukba foglalják a megnövelt textúrafelbontást, a távolságarányos részletességnövelést, a nap vetette árnyékok és textúrák felbontásnövekedését, a megnövelt animációs mintavételezési frekvenciát és egyebeket.

 

Folytasd a történetüket

Az HBO The Last of Us sorozatának rajongói folytathatják Joel és Ellie történetét, öt évvel azután, hogy veszélyekkel teli utazásuk átvezette őket a járvány utáni Egyesült Államokon.

Azok a játékosok pedig, akik a The Last of Us Part II kalandjainak PlayStation®4 konzolon kezdtek neki, ott folytathatják, ahol abbahagyták, a mentett állások átvitelének lehetőségével a The Last of Us Part II Remastered változatba.

 *Kompatibilis 4K TV vagy kijelző szükséges.


**Játékbeli előrehaladás szükséges a feloldásához.

Platformváltás PS4-ről PS5-re

 

Azok a játékosok, akik megvásárolták a The Last of Us Part II játékot, lehetőséget kapnak egy további összeg kifizetésével fejleszteni a The Last of Us Part II Remastered verzióra. A fejlesztés, a fejlesztés helyi összegével együtt, a megjelenés napján, 2024. január 19-én lesz elérhető a PlayStation Store felületén. 

 

A The Last of Us Part II PS4-es, lemezes verziójának frissítése csak akkor érhető el, ha PlayStation®5 konzolod rendelkezik lemezmeghajtóval. A PS4-es lemezes példánnyal rendelkező játékosoknak be kell helyezniük a lemezt a PS5-be, valahányszor letöltik a PS5 digitális változatot, vagy játszanak vele.

 

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
EAN
711719570172
Cikkszám
PS711000038765