24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

The Crew Motorfest
The Crew Motorfest
17 990 Ft

The Crew Motorfest

The Crew Motorfest
The Crew Motorfest
The Crew Motorfest
The Crew Motorfest
Video
 

Üdvözlünk a Motorfesten, ahol tökéletes vezetési élményben lehet részed! Fedezd fel az élénk nyílt világot O’ahu szigetén, Hawaii-on, ahol intenzív versenyek, tematikus események, és még sok más vár. Több száz összegyűjthető, ikonikus autóval rengeteg esélyed lesz arra, hogy felvágj ügyességeddel.

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X
Megjelenés
2023.09.14
Rendelhető
17 990 Ft
Részletek

FEDEZZ FEL EGY ÉLÉNK NYITOTT VILÁGOT HAWAIION
A CrewTM Motorfest O'ahu szigetén, Hawaiin, a világ egyik leglélegzetelállítóbb helyén játszódik. Csatlakozz a nagysebességű utcai versenyekhez Honolulu nyüzsgő városán keresztül és tedd próbára képességeidet egy vulkán hamvas lejtőin, vagy sajátítsd el a tökéletes kanyarodást a versenypályán.

 

ÜNNEPELD AZ AUTÓKULTÚRA ÖSSZES ARCULATÁT

Élvezd ki az izgalmas vezetési tevékenységeket és mondd meg te, hogy hogyan szeretnél az autóiddal szórakozni. Fedezd fel a lejátszási listákat és merülj bele tematikus kampányokba, melyek elkalauzolnak a legizgalmasabb autókultúra univerzumokba. Például muscle car, japán stílusú utcai versenyek, és legendás gépek a múltból!

 

GYŰJTSD ÖSSZE A LEGTÖBB LEGENDÁS AUTÓT
Versenyezz intenzív autós versenyekben, vágj fel saját stílusoddal, gyűjtsd össze a legikonikusabb autókat, és még sok más! Válj mesterévé minden autós versenynek, és töltsd meg kollekciódat a leglegendásabb járművekkel, amiket valaha alkottak.

 

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 12 A játék tartalma 12 éves kortól megfelelő
Stílus
Verseny
Cikkszám
CEN0034