24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK
TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK
8 789 Ft

TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK

TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK
TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK
TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK
TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK
TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK
TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK
TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK
TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK
TOP10 (18+) TÁRSASJÁTÉK

Egy jó toplistákat mindenki szeret – és a legnagyobb szerencsénk, hogy nincs olyan helyzet, amire ne tudnánk pikk-pakk összeállítani egyet. A hihetetlen szituációkat 18-as karikás kiadásban is megtaláljuk, úgyhogy még vadabb témákra kell hasonlóan vad variációkkal előállnotok.

Ha a TOP10 partijáték bejött akkor itt a folytatás, a TOP10 (18+), ami még őrültebb és még vadabb szórakozást ígér. Itt nincs helye a pironkodásnak és a félénkségnek. Jön is egy kérdés, ami így szól: Tinderen felcsípett párod, éppen vetkőzik előtted, amikor feltűnik, hogy a fehérneműjén valamilyen minta van. Mit ábrázol? És mit válaszolnál erre a kérdésre?: Előző este sikerült mocsár részegre innod magad, és még hazajutnod sem sikerült. No csak, nocsak ... Vajon hol ébredsz? Ezt kell egy tól-ig skálán behatárolnod a katasztrófától, az ennél jobb helyen nem is kelhettél volnáig. Induljon hát az 1-10-es skála bevállalós partijátéka!

  • Képtelen ötletek és nonszensz helyzetek tízes listája
  • Pikáns és vicces kérdések
  • Kooperatív játékmenet
Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
30 perc
Játékosok száma
4-9 fő
Ajánlott életkor
18+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
8 789 Ft
Részletek

A játék menete és a felépítése a TOP10-hez képest nem változott. A TOP10 (18+) továbbra is a képtelen ötletek és nonszensz helyzetek tízes listájának játéka maradt csak még bevállalósabb stílusban. Végy egy nagyszerű kis csapatot némi gyümölcspárlatot, elő a dobozzal és indulhat is az egyik legjobb estétek, telis-tele őrült, pikáns és természetesen olykor igen kínos és vicces kérdésekkel.

És ne feledjétek, hogy, itt is kooperatívan kell helytállnotok. A játékmester felolvassa a kártyán szereplő kérdést, majd húztok egy lapot és az azon szereplő szám, ami az 1-10-es skálán, annak alapján kell megadni a válaszokat. Ha a játékmester sikeresen, azaz a számsorrendnek megfelelően sorba tudta rendezni a válaszokat, mindenki örül, nincs kaki koring, maradhat a cenzúrázott unikornis. Kezdődhet is a következő kör.

Ha a játék utolsó fordulójára még maradtak unikornis korongok, akkor azok darabszáma alapján az egész csapat kap egy értékelést, mennyire tudtak sikeresen egymásra hangolódni. Ha viszont nem maradt egy sem a varázslatos állatokból, és nagyobb kupac termelődött utánuk, mint amennyien voltak, sajnos van még hova fejlődniük a játékosoknak összhangban.

 

Amíg azon gondolkodtok kiket is kéne meghívni egy parádés, abszurd és vad TOP 10 (18+) partiestére azon is elmélázhattok, hogy mi lenne egy erotikus regényből egy improvizált részlet vagy éppen kivel cserélnél egy swinger klubban.

A doboz tartalma:
• 135 kártya
• 8 jelölő
• 1 játéktábla
• 1 játékszabály
Adatok
Cikkszám
CGTOP1018RS