24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

TOKIÓ KIRÁLYA TÁRSASJÁTÉK
TOKIÓ KIRÁLYA TÁRSASJÁTÉK
13 189 Ft

TOKIÓ KIRÁLYA TÁRSASJÁTÉK

TOKIÓ KIRÁLYA TÁRSASJÁTÉK
TOKIÓ KIRÁLYA TÁRSASJÁTÉK
TOKIÓ KIRÁLYA TÁRSASJÁTÉK
TOKIÓ KIRÁLYA TÁRSASJÁTÉK
TOKIÓ KIRÁLYA TÁRSASJÁTÉK
Video

Az öböl felől egy állatias üvöltés tör fel, amire város szerte öt másik válaszol. Egy pillanattal később hat gigászi bestia feszül egymás torkának. Csapásaik alatt megremeg a föld, harcuk után csak a pusztítás marad. A szörnyeket csak egy cél vezérli: megsemmisíteni a többieket, mert az utolsó talpon maradt lesz Tokió királya!

Öltsd magadra a hat óriásszörny szerepének egyikét és éld ki bestiális ösztöneidet ebben a többszörösen díjnyertes társasjátékban, ami egyaránt kiváló szórakozás lehet családok és baráti társaságok parti játékának. 

 • Egyszerű, könnyen tanulható játékmenet
 • Változatos képességek és taktikázás
 • Ideális családok és társaságok számára
Kategória
Családi társasjátékok
Játékidő
30 perc
Játékosok száma
2-6 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
13 189 Ft
Részletek

A Tokió királya egy többszörösen díjnyertes társasjáték, ami világszerte több, mint egymillió asztalt meghódított már, és most a tiédet szemelte ki.

A játékmenet egyszerű, könnyen tanulható, mégis pörgős és változatos. A körünkben dobunk a fekete kockákkal, ha pedig nem tetszik az eredmény, bármelyik és bármennyi kockával újradobhatunk kétszer. A karmos mancsokkal támadunk, a szívekkel gyógyulunk, a számok győzelmi pontot adnak, a villámok pedig energiával látják el szörnyünket, amiből képességkártyákat véve tudjuk még combosabbá tenni kis kedvencünket.

Kulcstényező még a város uralása, amivel további győzelmi pontokat zsebelhetünk be, de amíg a kiemelt trónuson csücsülünk, minden tekintet, és főleg mancs ránk szegeződik. Azonban bármikor, ha megtámadtak minket, a csata után helyet cserélhetünk a támadónkkal. Egy jól időzített cserével pedig könnyen el tudjuk tenni láb alól a riválist, ezért okosan kell taktikázni!

A Tokió királya ideális játék akár családok, akár parti társaságok számára, mivel könnyen tanulható, egyszerű, pörgős, a játékideje rövid, de van annyira változatos, hogy akár egymásután több partit is lejátsszunk. Ha pedig az evolúciós kártyákat kihagyjuk a játékból, könnyen megállja a helyét akár kisebb (5-6 év körüli) gyerkőcökkel, akár nyelv független játékként is.

Válassz szörnyet, ragadd meg a kockákat és söpörd el ellenfeleidet, hogy te legyél az utolsó kaiju a városban, aki a győzelem után egy felhőkarcolónak támaszkodva, épületeket megrengető diadalüvöltéssel nyilvánítja ki: új királya van a városnak!

A játék tartalma:

 • 6 tárcsás szörnytábla
 • 6 szörny figura (karton figura, talp koronggal)
 • 6 fekete kocka
 • 2 zöld kocka (speciális képességekhez)
 • 1 Tokió játéktábla
 • 66 evolúciós képességkártya
 • energiajelölők
 • egyéb jelölők
Adatok
Cikkszám
51405