24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

TÁBORI RAMAZURI TÁRSASAJÁTÉK
TÁBORI RAMAZURI TÁRSASAJÁTÉK
7 139 Ft

TÁBORI RAMAZURI TÁRSASAJÁTÉK

TÁBORI RAMAZURI TÁRSASAJÁTÉK
TÁBORI RAMAZURI TÁRSASAJÁTÉK
TÁBORI RAMAZURI TÁRSASAJÁTÉK
TÁBORI RAMAZURI TÁRSASAJÁTÉK
TÁBORI RAMAZURI TÁRSASAJÁTÉK

Hozzászokhattál már, hogy a kellemes táborozást legfeljebb csak a szúnyogok zümmögése zavarja meg. De most zombiállatok rontanak rád! Erre kell most felkészülnöd, de csak akkor, ha elég bátor vagy hozzá!

  • Pörgős társasjáték a zombiállatokkal
  • Kártyák gyűjtése és stratégiai kijátszás
  • Megmaradt agyakért folyó verseny a barátokkal
Kategória
Családi társasjátékok
Játékidő
10-15 perc
Játékosok száma
2-5 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
7 139 Ft
Részletek

Meg tudsz-e szabadulni a zombiállatok hordájától?

Gyűjtsd a kártyákat, játszd ki jól őket, és szorítsd sarokba a többieket, hogy ők veszítsék el előbb az agyukat. Ez a pörgős társasjáték megtanít egy fontos leckére: nem kell gyorsabbnak lenned a zombiknál, csak a barátaidnál. Rázd le magadról a titeket üldöző tábori bezombult állatokat és villámgyorsan szabadulj meg a lapjaidtól.


Az előkészületek során, keverjétek meg az összes kártyát és minden játékos kapjon 3-3 lapot. A kapott 3 kártyátok közül válasszatok ki 2-t, amit megtartotok, 1-et pedig helyezzetek a saját kártyatartótokra, ez lesz a temetőtök. 
 

Ezt  ismételjétek  meg  még  2-szer. A  játék  elején  így  a  kezetekben  6,  a temetőtökben pedig 3 kártya kell, hogy legyen. Mind a kezetekben lévő, mind a temetőtökbe kerülő kártyákat tartsátok úgy, hogy a többi játékos ne lássa, mi van azokon. A megmaradt kártyákat helyezzétek a játéktér közepére egy képpel lefelé fordított húzópakliba, ez lesz a készlet. A játék során eldobott hordákat pedig helyezzétek a húzópakli melletti dobópakliba.

Vegyetek magatokhoz mindnyájan 9-9 agyjelölőt  a játék elején, a megmaradt agyakból pedig alkossatok egy közös készletet. A játékmenet: Játssz ki egy vagy több ugyanolyan értékű kártyát. Ha 3-nál kevesebb kártya van a kezedben, vegyél egyet a saját temetődből, hogy végül ismét 3 kártya legyen a kezedben. Kijátszhatsz egy kártyát, vagy több ugyanolyan értékű kártyát is. A játék azonnal véget ér, amikor egy játékos az összes agyát elveszíti. Reméljük nem kerülsz holtversenybe! (Érted... Holtverseny).

A Tábori ramazuri nem hiányozhat a te játékospolcodról sem!

Adatok
Cikkszám
reflex6