24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws
28 990 Ft

Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws
Videó

Előrendelőknek ajándék The Kessel Runner DLC, amely két kozmetikai kiegészítőt tartalmaz:

  • Űrhajó kozmetikai kiegészítőt
  • Speeder kozmetikai kiegészítőt

A JÁTÉK AKTIVÁLÁSÁHOZ AKTÍV INTERNETKAPCSOLAT SZÜKSÉGES. AZ AKTIVÁLÁST KÖVETŐEN NAGYMENNYISÉGŰ ADAT LETÖLTÉSÉRE LEHET SZÜKSÉG. A DOBOZOS KIADÁS HASZNÁLATÁHOZ OPTIKAI MEGHAJTÓVAL RENDELKEZŐ KONZOL SZÜKSÉGES.

Kompatibilis
PS5, XBOX SERIES X
Megjelenés
2024.08.30.
Rendelhető
Előrendelhető
+ Ajándék
28 990 Ft
Részletek

Légy részese az első nyílt világú Star Wars™-játéknak, és fedezd fel a galaxis egyedi helyszíneit, mind ikonikusat és újat egyaránt! Tégy kockára mindent az űrcsempészt, Kay Vesst irányítva, aki a szabadságot és egy új élet reményét keresi. Harcolj, lopj és járj túl a galaxis bűnszövetkezeteinek eszén, miközben a leghírhedtebb bűnözők egyikévé válsz.

Ha hajlandó vagy vállalni a kockázatot, a galaxis tele van lehetőségekkel.

FEDEZZ FEL EGY LEHETŐSÉGEKKEL TELI GALAXIST
Fedezz fel különböző helyszíneket nyüzsgő nagyvárosokkal és kantinokkal. Versenyezz hatalmas nyílt területeken speedered segítségével. Minden helyszín új kalandokat, egyedi kihívásokat és csábító jutalmakat tartogat, ha hajlandó vagy vállalni a kockázatot.

ISMERJ MEG EGY EGYEDI CSEMPÉSZ TÖRTÉNETET
Ismerd meg egy törvényen kívüli életét. Fordíts minden helyzetet az előnyödre Nix-szel az oldaladon: harcolj blastereddel, járj túl ellenfeleid eszén lopakodással és gadgetekkel, vagy találd meg a legjobb pillanatot figyelmük elterelésére és a fölény megszerzésére!

VÁGJ BELE GRANDIÓZUS KÜLDETÉSEKBE
Vállalj el kockázatos, de nagy jutalommal kecsegtető küldetéseket a galaxis bűnszövetkezeteitől. Lopj el értékes árukat, lopakodj be titkos helyekre, és járj túl az ellenfelek eszén a galaxis egyik legkeresettebb bűnözőjeként. Minden döntésed kihat a folyamatosan változó hírnevedre.

UGORJ A PILÓTAÜLÉSBE
Vezesd a saját hajód, a Trailblazert, miközben izgalmas csatákat vívsz a Birodalommal és más ellenfelekkel. Találd meg a legjobb pillanatokat az üldözéshez, a hárításhoz és a támadáshoz, hogy felülkerekedj ellenfeleiden.

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
Cikkszám
PS5SWO