24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Spicy
Spicy
5 489 Ft

Spicy

Spicy
Spicy
Spicy
Spicy
Spicy
Video
Blöffölj okosan – és csípd fülön a többieket! 
A Spicy gyors, egyszerű szabályú, izgalommal fűszerezet partijáték. A játékosok egymás után játszanak ki kártyákat, képpel lefelé. Mindig megfelelő színűt és erősebbet kell, mint az előző kártya, és be is kell mondaniuk azt... és ha nincs ilyen a kezükben, kénytelenek blöffölni! A mások szándékainak felismerését és a blöffölést fejlesztő társasjáték.
Kategória
Családi társasjátékok
Játékidő
15-20 perc
Játékosok száma
2-6 fő
Ajánlott életkor
10+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
5 489 Ft
Részletek

A legenda igaz, a három nagy macska klán új harcra készül fel. Ám ez a harc nem egy vérre menő küzdelem. Nem, ez sokkal erőssebb annál, ez a csípős kihívás. Csak egy dolog fontosabb annál, minthogy mennyi csípőset tudsz megenni (mert ugye a nagy harcosok ismérve, hogy jól bírják a legerősebb ételeket is), hogy a többiek elhigyjék, hogy amit megeszel az igazán erős. 5-ös vaszabi, 7-es bors, vagy 10-es csili? Ha jól blöffölsz, a dicsőség nem marad el.

A Spicy, Győri Zoltán szerző játéka, egy igazán forró blöffölős kártyajáték. A játékban a játékosok fűszer kártyákat játszanak ki, képpel lefordítva, majd bejelentik, hogy milyen kártyát játszottak ki. Felmerülhet a kérdés, hogy mi ebben a kihívás? Több is akad, például az, hogy nem mindig kell igazat mondani. Igen, ez egy blöffölős játék, aminek másik nagy csavarja, hogy nem elég blöffölésen kapni valakit, a fűszer típus, vagy erősség közül meg kell tudnom nevezni, hogy szerintem miben blöffölt a rajta kapott játékos.

Erősnek tűnik ugye? A Spicy csíp mint egy jó csili, és ízletes mint egy kellemes vaszabi, ezért nem meglepő, hogy a Spiel des Jahres zsűri is ajánlja a Spicyt.

Adatok
Cikkszám
GEM34327