24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

SUSHI GO PARTY KÁRTYAJÁTÉK
SUSHI GO PARTY KÁRTYAJÁTÉK
8 789 Ft

SUSHI GO PARTY KÁRTYAJÁTÉK

SUSHI GO PARTY KÁRTYAJÁTÉK
SUSHI GO PARTY KÁRTYAJÁTÉK
SUSHI GO PARTY KÁRTYAJÁTÉK
SUSHI GO PARTY KÁRTYAJÁTÉK
SUSHI GO PARTY KÁRTYAJÁTÉK
Video

Szerezz minél több pontot az ételek kártyák ügyes kiválogatásával! A Sushi Go Partyban csak a játékosokon múlik, milyen ételek kerülnek terítékre! A játék elején összeállított menühöz tartozó kártyákból a játékosszámnak megfelelőt kell kiosztani. Minden kártya másképpen ér pontot, de a kapott lapok közül mindig csak egy választható - a többit tovább kell adni a szomszédnak. Jól gondold meg, mit választasz!

  • Változatos ételkombinációk és stratégiák
  • Javasolt étel-összeállítások a játékszabályban
  • Sok kártya és menülapka a változatos játékélményért
Kategória
Családi társasjátékok
Játékidő
20 perc
Játékosok száma
2-8 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
8 789 Ft
Részletek

Tofut ennél, megkívántad a miso levest, vagy innál egy finom teát? Esetleg a klasszikus fogásokhoz ragaszkodsz? Minden étel másképp ér pontot, de minden körben csak egyet választhatsz - a többit tovább kell adnod a szomszédnak. A Sushi Go Party! változatában saját ízlésednek megfelelően állíthatod össze a menüt, így jól gondold meg, mit veszel le a futószalagról! Az eredeti Sushi Go Party! "örökölte" az eredeti Sushi Go! játékmenetét, de rengeteg új fogással egészítette ki, így végeredményül egy hatalmas pakknyi partyhangulatot kaptunk.

A játékosok a játék elején kiválaszthatják, milyen ételfajtákkal szeretnének játszani, az ezekhez tartozó lapkákat felrakják a menüre, emlékeztetőül. A kártyákat össze kell keverni, majd a játékosszámnak megfelelő mennyiségű kártyát kell kiosztani. A játékosok kézbe veszik a kapott lapokat, kiválasztanak egyet, a többit pedig továbbadják. A kiválasztott kártyát fel kell fordítani, majd a kapott lapok közül a játékosok ismét kiválasztanak egyet. Ez egészen addig folytatódik, ameddig minden lap le nem került. Aki a harmadik ilyen forduló után (tehát mikor a harmadik kiosztott pakli kártyát is lehelyezték a játékosok) a legtöbb ponttal rendelkezik, az nyert.

 

Mivel minden étel más és más módon ér pontot, így kombinációik miatt a játék mindig változatos és mindig más stratégiát kíván meg. A játékszabály a játékosszámtól és a kívánt nehézségi szinttől függően javasol étel-összeállításokat, de a tapasztaltabb játékosok saját menüt is összeállíthatnak.

A doboz tartalma: 181 kártya, 22 menülapka, 8 figura, 1 játéktábla

Adatok
Cikkszám
SUSHI-P