24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Robbanó cicák
Robbanó cicák
9 339 Ft

Robbanó cicák

Robbanó cicák
Robbanó cicák
Robbanó cicák
Robbanó cicák
Robbanó cicák
Robbanó cicák
Video

Fergeteges partijáték felrobbanó cicákkal, bölcs kecskékkel és féktelen röhögéssel! 
A Robbanó cicák pörgős és vicces extrém partijáték. Ebben a társasjátékban a játékosok meg akarják úszni, hogy robbanó cica kártyát húzzanak a pakliból. Ezért ravasz trükköket vetnek be: lapokat csennek egymástól, megakadályozzák kártyák kijátszását, a megfelelő pillanatban újrakeverik a paklit...

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
15-20 perc
Játékosok száma
2-5 fő
Ajánlott életkor
7+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
9 339 Ft
Részletek

Azért nem lehet lapos a föld, mert ha az lenne, a macskák már mindent lelökdöstek volna a széléről. De mi van, ha az ember cicája egy köteg dinamitot talál a polcon, ahová nem szabadna felugrálnia. És főleg mi van, ha valaki rászól, hogy „Ne!”.

A Robbanó cicák egy kártyajáték tele dinamittal játszó cicákkal, és egyéb cicaságokkal, mint a szőrmacska, a dinnyaú-macska, vagy az öntudatos macskaja, aki tisztában van vele, hogy ő egy szójáték. A dinamitos fajtával csak az a baj, hogy robban, ha csak nem hatástalanítjuk, mondjuk lézer pointerrel, macskamentás szendviccsel vagy hasisimivel. Persze ha robban, az se baj, egy játékossal kevesebb. Végül csak egy maradhat.

A Robbanó cicák Groteszk-cuki alakjaival, furcsa humorával és laza játékmenetével hamar igen széles rajongótáborra tett szert, pedig gombolyagot nem is adnak hozzá.

Mindenesetre gyors és kegyetlen játék, és természetesen nem kooperatív. Ó, de nem ám!

Adatok
Cikkszám
EXP10003