24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Rise of the Ronin (PS5)
Rise of the Ronin (PS5)
26 990 Ft

Rise of the Ronin (PS5)

Rise of the Ronin (PS5)
Rise of the Ronin (PS5)
Rise of the Ronin (PS5)
Rise of the Ronin (PS5)
Rise of the Ronin (PS5)
Rise of the Ronin (PS5)
Video

A PlayStation és a Team NINJA (a Nioh és a Ninja Gaiden alkotói) vadonatúj kalandjátéka, a Rise of the Ronin egy epikus utazás történetét meséli el a háború sújtotta XIX. századi Japánban. Ez egy szuperlátványos, harcközpontú, nyílt világú szamurájos akció-RPG, amelyben kezedbe veheted a saját sorsodat.

Japán, 1863. A Tokugava-sógunátus három évszázados, elnyomó uralma után Fekete Hajók érkeznek a nemzet partjaihoz nyugat felől, az ország pedig a káosz határára kerül. A háború, a járványok és a politikai felfordulás árnyékában egy névtelen harcos járja a saját útját, és ezzel egész Japán sorsát a kezében tartja.

Mester nélküli szamurájként – Roninként – a sorsod a saját irányításod alatt áll. Döntéseid függvényében más-más szemszögből láthatod a dinamikus történet alakulását, és azt is te választhatod meg, mely szereplőkkel lépsz szövetségre. A küldetések során kritikus döntéseket kell hoznod, például hogy meggyilkolsz-e adott kulcsfigurákat. A változatos és izgalmas döntési helyzetekben hozott választásaiddal alakíthatod a történelmet.

Fedezz fel egy lenyűgözően szép, korhű világot! A „Bakumatsu” korszak a sógunátus végét, és egy új kor eljövetelét jelzi, amikor a Kelet és a Nyugat összeütközésbe kerül. Tapasztald meg egy a kulturális forradalmat egy gyönyörű, nyílt világban, ahol reményt kereső átlagos polgárokkal és a történelem menetét befolyásoló kulcsfigurákkal is találkozhatsz.

A Rise of the Ronin mély, mégis könnyen tanulható harcrendszert kínál. A Nioh és a Ninja Gaiden játékok veterán alkotói komplex harcokat hoztak létre, melyek tökéletesen illeszkednek minden játékstílushoz. Szállj szembe ellenségeiddel változatos közelharci fegyverekkel, vagy támadd meg őket távolról, autentikus és a korszakra jellemző lőfegyverekkel.

Kompatibilis
PS5
Megjelenés
2024.03.22
Rendelhető
Előrendelhető
26 990 Ft
Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 18 A játék tartalma 18 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland, Szerepjáték (RPG)
EAN
0711719583066
Cikkszám
2808904