24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Returnal (PS5)
Returnal (PS5)
25 990 Ft

Returnal (PS5)

Returnal (PS5)
Returnal (PS5)
Returnal (PS5)
Returnal (PS5)
Returnal (PS5)
Returnal (PS5)
Returnal (PS5)
Returnal (PS5)
Video

A Returnal videójátékban egy rejtélyekkel teli, izgalmas és kaotikus bolygó vár minket, ahol Selena egyedül marad az ősi civilizációban és mindent meg kell tennie a túlélésért és a menekülésért.

Selenának meg kell találnia a szükséges eszközöket, hogy a hajóját megjavítsa. Nincs könnyű dolga főhősünknek, akit a halál könnyen megtalál és minden egyes alkalommal amikor meghal, előlről kell kezdenie mindent, de a világ közben változik.

A különleges külsőnézetes akciójáték intenzív harcokat és folyamatos fejtörőket kínál, emellett pedig egy egészen különleges látványvilág vár ránk. A Returnal nagyon nehéz játékmenetet ígér, folyamatos kihívásokkal és kőkemény csatákkal kell szemben néznünk.

Kompatibilis
PS5
Rendelhető
25 990 Ft
Részletek

A Housemarque (Resogun, Nex Machina, Matterfall) új játéka, a Returnal egy vadonatúj, PlayStation 5 exkluzív kaland, amelyben egy űrhajós szkafanderébe bújva kell felfedezned egy rejtélyes, idegen bolygót. Emlékeid homályosak, csupán egy dolog biztos: a hely, ahol magadhoz térsz, a halálodat akarja, újra és újra. De a halál csak a kezdet: minden alkalommal, amikor meghalsz, újra magadhoz térsz az űrhajódon, és újrakezdheted a bolygó felfedezését. Képes leszel legyőzni a megtörhetetlennek tűnő időhurkot, és végére járni a horrorisztikus titkoknak? Vagy örökre elnyel ez a dinamikus, folyton változó bolygó? Vár a Returnal világa.

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 16 A játék tartalma 16 éves kortól megfelelő
Stílus
Akció / Kaland
EAN
0711719813897
Cikkszám
2807082