24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

PlayStation Portal™
PlayStation Portal™
89 990 Ft

PlayStation Portal™

PlayStation Portal™
PlayStation Portal™
Video

A váratlanul megnövekedett kereslet és áruhiány miatt jelenleg a kiszállítás pontos dátumáról nincs bővebb információnk, amint beérkezik a termék minden előrendelést teljesítünk. 

PlayStation Portal™ távoli lejátszás

Érezd a PlayStation® erejét a kezedben. Játssz PS5® konzoloddal otthoni Wi-Fi-hálózatodon keresztül úgy, mintha közvetlenül a konzolodon játszanál a PlayStation Portal™ távoli lejátszás használatával. Éld át a DualSense® vezeték nélküli vezérlő által nyújtott hihetetlen élményt a kézzel fogható visszajelzéssel és az adaptív ravasszal a támogatott játékokban.

Legyen PS5-öd mindig kéznél
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás segítségével hozzáférhetsz a PS5® konzolodon található játékokhoz otthoni Wi-Fi-hálózatodon keresztül, így bármikor játszhatsz – tévére sincs szükséged.

Játssz játékgyűjteményeddel
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás lejátssza a PS5® konzolodra telepített kompatibilis játékokat, beleértve kedvenc PS5 és PS4 játékaidat.

Éld át a DualSense® vezeték nélküli vezérlő funkciói által nyújtott hihetetlen élményt
Érezd a kézzel fogható visszajelzés és az adaptív ravaszok magával ragadó erejét a támogatott játékokban. Az érzékeny rezgések reagálnak játékon belüli döntéseidre és szimulálják a környezeti tényezőket. A dinamikus ellenállás leképezi interakcióid feszültségét a játékon belüli felszerelésekkel és tárgyakkal a funkciót támogató PS5® játékokban.

Gyönyörű 8" méretű LCD-képernyő
Fogadd be kedvenc játékod minden apró részletét, ahogy életre kel ezen a jól megvilágított, gyönyörű Full HD-képernyőn. 

Akár 60 képkockás sebesség 1080p felbontásban
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás 1080p felbontású, magas képminőségű képernyőjével ellenállhatatlan játékélményt biztosíthat akár 60 képkockás sebességgel.

Játék azonnal
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás megalkotásakor egy cél lebegett szemünk előtt: hogy hihetetlen távoli játékélményt biztosítsunk. Ez azt jelenti, hogy a bekapcsolása után egyetlen gombnyomással csatlakozhatsz PS5® konzolodhoz, és már kezdődhet is a játék – mindezt elképesztő gyorsasággal.

Kompatibilis
PS5
Megjelenés
2024.01.12
Rendelhető
Előrendelhető
89 990 Ft
Részletek

A PlayStation Portal™ csomag tartalma:
- PlayStation Portal™ távoli lejátszás
- USB kábel
- Nyomtatott anyagok

Fontos!

1. A PlayStation Portal™ távoli lejátszás képes a PS5 konzolra telepített kompatibilis játékok streamelésére. A PlayStation Portal™ távoli lejátszás használatához legalább 5 Mb/s sebességű, széles sávú internetkapcsolatot biztosító Wi-Fi szükséges. A jobb játékélmény érdekében nagy sebességű, legalább 15 Mb/s sebességű internetkapcsolat használatát javasoljuk. A játékélményed minősége és a csatlakozás a hálózati környezettől függően változhat. Szükség van PS5 konzolra és PlayStation Network-fiókra. A PS5 konzolt széles sávú internetkapcsolathoz kell csatlakoztatni, be kell kapcsolni vagy pihenő üzemmódban kell lennie, és párosítani kell a PlayStation Portal™ távoli lejátszás eszközzel.

2. A VR headsetet (PlayStation VR vagy PlayStation VR2) vagy további perifériákat (ami nem DUALSHOCK 4, DualSense vagy DualSense Edge vezeték nélküli vezérlő) igénylő játékok nem kompatibilisek. Azok a játékok, amelyek PS5-ös streameléséhez PS Plus Premium-tagság szükséges, nem kompatibilisek. A kézzel fogható visszajelzés és az adaptív ravasz funkciók abban az esetben elérhetők, ha támogatja őket az adott játék.

3. Az egyes játékok teljesítménye az adott játéktól és a hálózati környezet kapcsolati minőségétől függően változhat. 

Adatok
Márka
Sony
EAN
0711719582267
Cikkszám
2808871