24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

PlayStation Network 15000Ft-os Feltöltő kártya
PlayStation Network 15000Ft-os Feltöltő kártya
15 000 Ft

PlayStation Network 15000Ft-os Feltöltő kártya

15000Ft-os feltöltő kártya PlayStation Network szolgáltatások, játékok vásárlásához.

Rendelhető
15 000 Ft
Részletek

Töltsd fel egyszerűen a PlayStation™Network (PSN) fiókodhoz tartozó virtuális pénztárcádat, és vásárolj az egyenlegedből bármit a PlayStation Store (PS Store) áruházban, ahol többek között az alábbiak érhetők el:
• PlayStation Plus (PS Plus) előfizetés* online többrésztvevős játékokhoz való hozzáféréssel, havi játékokkal, exkluzív kedvezményekkel és további előnyökkel
• Játékok
• Virtuális pénz és bővítmények
• További tartalmak

15000 Forint értékű feltöltőkártya, fizetős PlayStation Store tartalmak letöltéséhez. A kapott kód egyszer használatos és kizárólag Magyar regisztrációval használható!

ÍGY VÁLTHATOD BE:
1. Jelentkezz be a PSN-be, vagy hozz létre egy fiókot a playstation.com oldalon.
2. Válaszd a „Redeem Codes” (Kódok beváltása) lehetőséget a PS Store áruházban, majd írd be a 12 jegyű utalványkódot (a Kód). 
3. Ha PS Plus előfizetést szeretnél vásárolni a Kód segítségével hozzáadott egyenlegedből, válaszd ki a kívánt előfizetési csomagot, majd fejezd be a vásárlást.

MEGJEGYZÉS:
A beváltáshoz betöltött 18 éves életkor és Magyarország területén regisztrált felnőtt PSN-fiók szükséges. A PSN virtuális pénztárca egyenlegét a beváltó fióktulajdonos és a családtagi alfiókok tulajdonosai használhatják a PS Store-ban Magyarország területén elérhető termékek megvásárlására. A Kód használatára a jelen feltételek, a felhasználási feltételek, az adatvédelmi nyilatkozat, az utalványkódra vonatkozó feltételek, a szoftverhasználati feltételek és további tartalom-/szolgáltatásspecifikus feltételek vonatkoznak – lásd a www.playstation.com/legal/PSNTerms oldalt. Csak akkor vásárolj, ha elfogadod ezeket a feltételeket. A hatályos helyi törvényeket is figyelembe véve a Kód nem váltható be készpénzre, nem értékesíthető tovább és nem cserélhető más termékre. A Kódot nem pótoljuk, ha a vásárlás után elveszik, illetve ha ellopják, megsérül vagy a tulajdonos engedélye nélkül más módon kerül felhasználásra. Csak egyszer használható fel. Kompatibilis rendszer és internetkapcsolat szükséges. PLAYSTATION PLUS: Egyes PS Plus előfizetési csomagok megvásárlásához további díjfizetésre lehet szükség.  FIGYELMEZTETÉS: A PS Plus egy folyamatos előfizetés, rendszeres előfizetési díjjal, amelyet automatikusan vonunk le (a PS Store aktuálisan érvényes árszabása szerint), amíg az előfizetést le nem mondod. Ha a virtuális pénztárcádban nincs elegendő fedezet, akkor a fiókhoz beállított alapértelmezett fizetési módot terheljük meg. A PS Plus bármikor lemondható, és ilyen esetben az akkor aktuális számlázási időszak végén lejár.  A PS Plus játékok (és funkcióik) köre és az előfizetéssel járó előnyök változhatnak. A részletes feltételeket lásd: https://www.playstation.com/legal/ps-plus-usage-terms/. A PS Plus csak a 7. életévüket betöltött felhasználók számára érhető el, és a tartalom/szolgáltatások a felhasználó életkorától függően változnak. Az utalványkód kibocsátója: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (cégjegyzékszám: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, Egyesült Királyság. Ezt a kártyát csak a kibocsátónál lehet beváltani. A viszonteladó a kibocsátó nevében jár el. A „PlayStation Family Mark”, a „PlayStation Plus ikon” és a „PlayStation” a Sony Interactive Entertainment Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye. Amennyiben nem váltod be az utalványkódot, megrendelésedet az utalványkód megvásárlásától számított 14 napon belül lemondhatod, és visszakaphatod a vételárat. Lemondáshoz és visszatérítéshez, kérjük, írj nekünk e-mailt az support@hu.playstation.com címre, vagy hívj minket a(z) +36-1-677-7317-es telefonszámon, de írhatsz is nekünk a support@hu.playstation.com címre.

TERMÉKTÁMOGATÁS:
Amennyiben a kapott kóddal probléma merülne fel kérjük vegye fel a kapcsolatot a PlayStation ügyfél szolgálattal az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: +36-1-677-7317  (Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00)
Email: support@hu.playstation.com

Adatok
EAN
0711719462392
Cikkszám
2808653