24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

PlayStation Link™ USB adapter
PlayStation Link™ USB adapter
9 990 Ft

PlayStation Link™ USB adapter

PlayStation Link™ USB adapter
PlayStation Link™ USB adapter

A PlayStation Link USB Adapter egy rendkívül egyszerűen használható eszköz minden olyan PC-hez vagy Mac számítógéphez, amelyek alapból nem támogatják a villámgyors PlayStation Link vezeték nélküli kapcsolatot. Az adapter segítségével ezeken az eszközökön is élvezheted a késés és minőségvesztés nélküli, tökéletes hangkapcsolatot.

Egyszerűen csak csatlakoztasd az adaptert számítógéped egyik USB csatlakozójához, és párosítsd valamelyik vezeték nélküli Pulse eszközzel (pl. Pulse Elite vagy Pulse Explore). Így a Bluetooth használata nélkül, annál gyorsabb és magasabb minőségű kapcsolaton át élvezheted a játékok, filmek és zenék hangzását.

Észrevétlen váltás
Válts könnyedén a kompatibilis eszközök között.

Villámgyors
A stabil, rendkívül alacsony késleltetésű kapcsolat garantálja, hogy a hang még a leggyorsabb tempójú akciót is követni tudja.

Veszteségmentes hangzás
A veszteségmentes technológiának köszönhetően a játékosok élvezhetik a vezeték nélküli kapcsolat kényelmét anélkül, hogy egyetlen hallható részletről is lemaradnának. Merülj el a hiteles, még a neszeket is tartalmazó atmoszférában, és hallj meg minden rezdülést, amely a közeledő ellenségre figyelmeztethet.

Egyszerű beállítás
Egyszerűen csatlakoztasd az adaptert, párosítsd az eszközöket, és már kezdheted is a játékot. Nincs szükség semmilyen specifikus PlayStation Link™ szoftver vagy driver letöltésére.

Kompatibilis
PS5
Megjelenés
2024.03.01
Rendelhető
Előrendelhető
9 990 Ft
Adatok
Márka
Sony
EAN
0711719574392
Cikkszám
2808872