24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
254 990 Ft

PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag

PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
PlayStation 5 825GB + EA SPORTS FC 24 gépcsomag
Video

Bevezető promóciós ár, a termék ára 2023.10.15.-e után 254.990 Ft lesz! 

Az EA SPORTS FC™ 24 a világ kedvenc játékának új korszakát jelenti: több mint 19 000 teljesen licenszelt játékossal, 700 csapattal és 30+ ligával játszhatsz a valaha létrehozott leghitelesebb futballélményben.

Kerülj közelebb a játékhoz három modern technológiával, amelyek páratlan valósághűséget biztosítanak minden meccsen: ezek a HyperMotionV**, az Opta által optimalizált PlayStyles és a forradalmasított Frostbite™ játékmotor.
A HyperMotionV úgy örökíti meg a játékot, ahogyan igazából játsszák: több mint 180 profi férfi és női mérkőzés volumetrikus adatai segítségével biztosítja, hogy a játékban a mozgás pontosan tükrözze azt, ami a valóságban a pályán történik.
A PlayStyles újraalkotja a játékban a játékosokat, jellegzetes képességekké alakítva az Optából és más forrásokból származó adatokat, így fokozva valamennyi játékos valósághűségét és egyediségét.
A forradalmasított Frostbite™ játékmotor élethű részletességgel ruházza fel a világ kedvenc játékát, így minden meccsen eddig nem látott szinten merülhetsz el a játékélményben.

Nevelj ki klublegendákat, és fejleszd játékosaidat a vadonatúj Ultimate Team™ Evolutions segítségével, illetve köszöntsd a női futballistákat is a pályán a férfiak mellett, miközben megalkotod álmaid tizenegyét!
Alakítsd kedvedre saját menedzseri és játékoskarrieredet, és csatlakozz barátaidhoz a pályán a platformok közötti cross-play*** segítségével a Clubs és a VOLTA FOOTBALL™ módban!

Az EA SPORTS FC™ 24 a futball innovatívabb jövőjének következő fejezete.

A játék virtuális fizetőeszköz opcionális játékbeli vásárlását tartalmazza, amely virtuális játékbeli elemek megvásárlására használható fel, beleértve virtuális játékbeli elemek véletlenszerű válogatását.

*Feltételek és korlátozások érvényesek. Részletek: https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers.
**A HyperMotionV technológia kizárólag PlayStation 5 konzolon érhető el.
***A Cross-play bizonyos játékmódokban engedélyezve van az azonos generációs platformokon. A Cross-play nem érhető el a Switch-verzióban.

Megjelenés
2023.09.29
Raktáron
254 990 Ft
Részletek

Tapasztald meg a fénysebességű betöltést az ultragyors SSD-vel, valamint a teljesen magával ragadó élményt a kézzel fogható visszajelzésnek, az adaptív ravasznak, a 3D hangzásnak, és a hihetetlen PlayStation® játékok vadonatúj generációjának köszönhetően. Használd ki az egyedi CPU, GPU és az integrált I/O rendszerrel rendelkező SSD erejét, amelyek átírják a PlayStation konzol teljesítőképességének szabályait. A PS5™ egyedi módon integrált rendszereinek segítségével az alkotók olyan gyorsan hívhatnak le adatokat az SSD-ből, hogy eddig soha nem látott játékokat hozhatnak létre. Gyönyörködj a lenyűgöző grafikákban, és próbáld ki az új PS5™ funkciókat. Merülj el a valósághűség új szintjét felvonultató világokban, ahol a rendszer minden egyes fénysugarat egyenként szimulál, így valósághű árnyakkal és visszatükröződéssel találkozhatsz a funkciót támogató PS5™ játékokban. Élvezd ki az egyenletesen magas, akár 120 fps képkockasebességgel rendelkező játékmenetet a kompatibilis játékok esetében, 120 Hz-es kimenet támogatással 4K kijelzőkön. A PS5™ konzolok támogatják a 8K kimenetet, így 4320p felbontású kijelzőkön játszhatsz kedvenc játékaiddal. Fedezz fel egy mélyebb játékélményt a kézzel foghatóbb visszajelzések, az adaptív ravasz és a 3D hangzástechnológia segítségével. Merülj el olyan hangzásvilágokban, ahol úgy fogod érezni, mintha minden irányból érkezne hang. A Tempest 3D hangzástechnológiát támogató játékok esetében a környezet valóban életre kel a fülhallgatón vagy a tv hangszóróin keresztül. Tapasztald meg a kézzel fogható visszajelzést a DualSense™ vezeték nélküli vezérlővel a funkciót támogató PS5™ játékokban, és érezd a játékon belüli tevékenységeid hatását a dinamikus visszajelzésnek köszönhetően. Vedd át az irányítást a magával ragadó adaptív ravasszal, amelynek dinamikus ellenállási szintjei a játékon belüli tevékenységeid hatását szimulálják a funkciót támogató PS5™ játékokban.

Adatok
Kivitel
Lemezolvasóval
Kiadás
Csomag, Limitált
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Sport
Márka
Sony
Cikkszám
2808842
Csomag tartalma

A PlayStation®5 konzol – EA SPORTS FC™ 24 csomag tartalma:
•    PlayStation®5 konzol
•    DualSense™ vezeték nélküli vezérlő
•    Talp
•    HDMI®-kábel
•    AC-tápkábel
•    USB-kábel
•    Nyomtatott anyagok
•    ASTRO’s PLAYROOM (Előre telepített játék. Elképzelhető, hogy a PS5® konzolt a legújabb rendszerszoftver-verzióra kell frissíteni. Internetkapcsolat szükséges.)
•    EA SPORTS FC™ 24 teljes játék utalvány
•    Utalvány, amely az EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Team™ digitális tartalomra váltható be* 
o    Egy (1) ritka aranyjátékos csomag.† 
o    5 Ultimate Team™ meccsre szóló három (3) nem elcserélhető ICON kölcsönjátékos.

**PlayStation™Network-fiók és internetkapcsolat szükséges az utalvány beváltásához. 
Részletes feltételek: playstation.com/legal.

† A CSOMAG 12 ELEMET TARTALMAZ, MELYEK MAGUKBAN FOGLALJÁK AZ ÖSSZES JÁTÉKOST, AZ ÖSSZES ARANYJÁTÉKOST, AZ ÖSSZES RITKA JÁTÉKOST ÉS EGY GARANTÁLT, LEGALÁBB 83-AS RITKA JÁTÉKOST. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A CSOMAGON. AZ ESÉLYEK AZ ALÁBBI OLDALON TEKINTHETŐK MEG: HTTPS://WWW.EA.COM/GAMES/EA-SPORTS-FC/NEWS/FC-PACK-PROBABILITIES