24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Pandemic
Pandemic
16 489 Ft

Pandemic

Pandemic
Pandemic
Pandemic
Pandemic
Pandemic
Video

Mentsétek meg az emberiséget! 
A Pandemic világszerte népszerű, kooperatív társasjáték. A játékosok egy egészségügyi vészhelyzetekre specializálódott csapat tagjaiként, egyedi képességeik összehangolásával próbálják visszaszorítani a világot veszélyeztető vírusokat. A játékhoz több kiegészítő is kapható, amelyek még érdekesebbé teszik a játékmenetet!

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
45-90 perc
Játékosok száma
2-4 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
16 489 Ft
Részletek

A jóslatok bekövetkezni látszanak, a világot nagyméretű járványok fenyegetik, amik az emberiség teljes pusztulásához vezethetnek, ha nem sikerül időben megfékezni őket.

A Pandemic társasjátékban egy járványelhárító specialista csapat tagjait alakítják a játékosok, akiknek célja, hogy közös erővel megtalálják a vírusok ellenszereit és meggátolják a globális pusztulást. Ehhez be kell utazni a világot, kezelni vagy karanténba zárni a kialakult gócpontokat, majd a lehető legyorsabban eljuttatni az ellenszer kifejlesztéséhez szükséges kártyákat az egyik kutatóállomásra. A Pandemicnek több változata létezik, a Pandemic - Pengeélen és a Pandemic – A labor kiegészítők sokszínűbbé teszik a játékot és olyan játékelemeket vezetnek be, amelyek teljesen megcsavarják és felfrissítik a játékmenetet. Megjelenik az 5. vírus, a bioterrorista, de betekinthetünk akár a kutatólaborba is, ahol az ellenszérum készül.

Adatok
Cikkszám
ZMA33357