24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

PULSE EXPLORE™ VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ
PULSE EXPLORE™ VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ
89 990 Ft

PULSE EXPLORE™ VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ

PULSE EXPLORE™ VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ
PULSE EXPLORE™ VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ
Video

Éld át a játékhangzás új korszakát otthon és útközben a PULSE Explore™ vezeték nélküli fülhallgatóval. Élvezd a hihetetlenül élethű hangzást kedvenc játékaidban a síkmágneses meghajtókkal, és hallj minden részletet a veszteségmentes és villámgyors PlayStation Link™ vezeték nélküli kapcsolódással.

Élvezd a különleges, élethű hangzást otthon és útközben a PULSE Explore™ vezeték nélküli fülhallgatóval.   

Fedezd fel a játékok hangjának új korszakát a stúdióhangzás ihlette síkmágneses technológiával készült meghajtókkal, amelyek rendkívül alacsony torzítással reprodukálják a hangképeket, részletgazdag hangzás mellett lehetővé téve, hogy pontosan azt halld, amit a játékfejlesztők megálmodtak. Érezd az akciót tiszta, mély basszussal, és emeld magasabb szintre érzékelésedet a 3D hangzást támogató PS5® játékokban a hangok pontosabb térbeli elhelyezésével.  

Ne maradj le egyetlen hangról sem - az új, ultra alacsony késleltetésű és veszteségmentes PlayStation Link™ vezeték nélküli technológia villámgyors hangátviteli sebességet nyújt anélkül, hogy közben egyetlen hallható részlet is elveszne. Egyszerűen csatlakoztathatod és válthatsz a PlayStation Link-kompatibilis eszközök között, legyen az PS5 konzol, PC vagy Mac, netán a PlayStation Portal™ kézikonzol.  

Csatlakoztasd fülhallgatódat egy mobileszközhöz Bluetooth®-on keresztül, miközben továbbra is csatlakoztatva marad egy PlayStation Link eszközhöz, hogy hívásokat fogadhass és zenét hallgathass, miközben zavartalanul játszol. 

Gondoskodj róla, hogy barátaid hangosan és tisztán hallják a hangodat a két mesterséges intelligenciával vezérelt, zajszűréssel ellátott rejtett mikrofonnal, miközben a könnyen hozzáférhető hangerő- és mikrofonvezérlőknek köszönhetően a játékon tarthatod a szemed.   

Vidd magaddal a PULSE vezeték nélküli fülhallgatót házon kívüli kalandjaidra is. Könnyű, hordozható kialakítása akár 5 órányi lejátszást kínál egyetlen töltéssel. A mellékelt, akár további 10 órányi üzemidőt biztosító töltőtokkal pedig akkor is újra akcióba lendülhetsz, ha távol vagy otthonodtól.


Következő generációs játékhangzás
Élvezd a különleges, élethű hangzást kedvenc játékaidban.

Síkmágneses meghajtók
A stúdióhangzás által inspirált hangsugárzók rendkívül alacsony torzítással reprodukálják a hangképeket, gazdag részleteket és mély, tiszta basszust szólaltatnak meg, így pontosan azt hallhatod, amit a játékfejlesztők megálmodtak.    

PlayStation Link™ technológia
Élvezd a veszteségmentes és villámgyors, ultraalacsony késleltetésű vezeték nélküli kapcsolatot PS5® konzoloddal, PC vagy Mac eszközöddel és PlayStation Portal™ kézikonzoloddal.

Zajcsökkentés MI-támogatással
A mesterséges intelligenciára épülő mikrofon zajcsökkentő technológiája hangossá és tisztán hallhatóvá teszi a hangodat. 

Többeszközös kapcsolódás
Menj, ahová a kaland visz, hisz vezeték nélkül csatlakozhatsz rengeteg eszközhöz.

Bluetooth®
Válts mobilra - csatlakoztasd a fülhallgatót közvetlenül telefonhoz vagy táblagéphez.

Két eszközös csatlakozás
Halld egyszerre a PlayStation Link™ és a Bluetooth® eszközöd hangját, hogy játékban maradhass, miközben hívásokat fogadsz vagy zenét hallgatsz mobileszközödről.   

Vezess és irányíts
Vezesd az osztagodat győzelemre kristálytisztán hallható hangrögzítéssel és könnyen elérhető vezérlőkkel.

Beépített mikrofonok 
Az optimálisan elhelyezett, rejtett mikrofonoknak köszönhetően a hangod tiszta és érthető, miközben telefonálsz vagy csevegsz a csapattársaiddal.  

Intuitív kezelés 
Az egyszerű és könnyen hozzáférhető vezérlők, a kézre álló, dedikált hangerő és mikrofon-némító gombok segítségével le sem kell venned a szemedet a játékról.

Kalandra készült
Élvezd az élethű hangzást, bármerre is jársz a hordozható kialakításnak és a töltőtoknak köszönhetően.

Hordozható kivitel 
Menj, ahová a játék visz a pihekönnyű, kényelmes, valóban vezeték nélküli fülhallgatóval, amely ugyanazokat az innovatív funkciókat kínálja, mint a PULSE Elite™ vezeték nélküli headset. Az élethű hangzástól a villámgyors hangátvitelen keresztül a mesterséges intelligenciával működő, továbbfejlesztett mikrofonzaj-szűrésig gondoskodik róla, hogy újragondold azt, ahogy útközben vagy otthon szólhatnak a játékok.  

Beépített akkumulátor és töltőtok 
Maradj játékban az akár 5 órás akku-üzemidőnek és a további akár10 óra töltést biztosító töltőtoknak köszönhetően.

Több extra fülhallgató-dugó 
Válassz a csomagban található három extra pár dugó közül, hogy megtaláld a számodra tökéletes méretet.

PlayStation Portal™ kézikonzolra kész  
A PlayStation Link™ technológia segítségével a fülhallgatót közveztlenül a kézikonzolhoz csatlakoztathatod, hogy otthonod bármely szegletében élvezhesd az élethű, villámgyors hangélményt, ahol a Wi-Fi* elérhető.


A PULSE Explore™ vezeték nélküli fülhallgató csomag tartalma:
●    PULSE Explore™ vezeték nélküli fülhallgató
●    PlayStation Link™ USB adapter
●    Töltőtok
●    6 fülhallgató-dugó
●    USB-kábel
●    Nyomtatott anyagok

Kompatibilis
PS5
Megjelenés
2024.03.01
Rendelhető
Előrendelhető
89 990 Ft
Adatok
Márka
Sony
EAN
0711719573005
Cikkszám
2808874