24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
24 990 Ft

NBA 2K24: Kobe Bryant Edition

NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
Video
   

Szedd össze csapatod és tapasztald meg a múlt, jelen és jövő kultúráját az NBA 2K24-ben. Élvezd a tiszta, autentikus akciót és a határtalan személyre szabási MyPLAYER lehetőségeket a MyCAREER-ban. Gyújts össze egy lenyűgöző legendákból álló kollekciót és építsd meg a tökéletes felállást a MyTEAM-ben. Éld újra kedvenc korszakaidat a MyNBA-ben. Tapasztald meg a az új szinten lévő gameplayt és életszerű látványt a kedvenc NBA, és WNBA csapataiddal a PLAY NOW-ban.

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.09.08
Rendelhető
24 990 Ft
Részletek

MAMBA PILLANATOK
Engedd ki belső Mamba mentalitásodat, ahogy újraéled Kobe legdominánsabb és leglebilincselőbb teljesítményeit a szupersztárság felé vezető úton. Nézz bele a korai karrier sikereibe fiatal jelenségként és haladj vele útján az elit pontdobótól az idők egyik legnagyobb játékosáig.

 

A GYŰRŰ A MENNYBEN
Alkoss emlékezeteset egy látványos parti környéken gyönyörű kilátásban gazdag helyeken forró versenyekben. Használd az újra alkotott player builder-t, hogy elkészítsd a MyPLAYER-t, amely illik hozzád, hogy az erősségeidre játszhass és a lehető legtöbbet kihozd a fejlesztett Badge systemből.

 

MENEDZSELD MyTEAM-EDET
A klasszikus kártyagyűjtő módvisszatért tele végtelen órányi, személyre szabható szórakozással. Meríts a múltból és jelenből a jelenlegi All-Star-okat és mindenkori legendákat használva, hogy megalakítsd csapatod, mely képes ledominálni a single player és multiplayer módokat. A MyTEAM innovatív fejlesztéseket mutat be, köztük egy teljesen új fizetés határ módot, miközben fenntartja sajátos verseny érzését.

 

LÉPJ A TETTEK MEZEJÉRE
Élvezd az eddigi legautentikusabb gameplayt a hangsúlyt a zökkenőmentes mechanikákra és részletekre helyezve. Mutasd meg mozdulataid arzenálját felújított belső védekezéssel és dribble kombó kontrollal a még kifizetődőbb ügyesség-alapú akcióért és hatékonyságért.

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Sport
Cikkszám
CEN0053