24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
19 990 Ft

NBA 2K24: Kobe Bryant Edition

NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
NBA 2K24: Kobe Bryant Edition
Video
   

Szedd össze csapatod és tapasztald meg a múlt, jelen és jövő kultúráját az NBA 2K24-ben. Élvezd a tiszta, autentikus akciót és a határtalan személyre szabási MyPLAYER lehetőségeket a MyCAREER-ban. Gyújts össze egy lenyűgöző legendákból álló kollekciót és építsd meg a tökéletes felállást a MyTEAM-ben. Éld újra kedvenc korszakaidat a MyNBA-ben. Tapasztald meg a az új szinten lévő gameplayt és életszerű látványt a kedvenc NBA, és WNBA csapataiddal a PLAY NOW-ban.

Kompatibilis
PS4, XBOX ONE, XBOX SERIES X, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.09.08
Rendelhető
19 990 Ft
Részletek

MAMBA PILLANATOK
Engedd ki belső Mamba mentalitásodat, ahogy újraéled Kobe legdominánsabb és leglebilincselőbb teljesítményeit a szupersztárság felé vezető úton. Nézz bele a korai karrier sikereibe fiatal jelenségként és haladj vele útján az elit pontdobótól az idők egyik legnagyobb játékosáig.

 

A GYŰRŰ A MENNYBEN
Alkoss emlékezeteset egy látványos parti környéken gyönyörű kilátásban gazdag helyeken forró versenyekben. Használd az újra alkotott player builder-t, hogy elkészítsd a MyPLAYER-t, amely illik hozzád, hogy az erősségeidre játszhass és a lehető legtöbbet kihozd a fejlesztett Badge systemből.

 

MENEDZSELD MyTEAM-EDET
A klasszikus kártyagyűjtő módvisszatért tele végtelen órányi, személyre szabható szórakozással. Meríts a múltból és jelenből a jelenlegi All-Star-okat és mindenkori legendákat használva, hogy megalakítsd csapatod, mely képes ledominálni a single player és multiplayer módokat. A MyTEAM innovatív fejlesztéseket mutat be, köztük egy teljesen új fizetés határ módot, miközben fenntartja sajátos verseny érzését.

 

LÉPJ A TETTEK MEZEJÉRE
Élvezd az eddigi legautentikusabb gameplayt a hangsúlyt a zökkenőmentes mechanikákra és részletekre helyezve. Mutasd meg mozdulataid arzenálját felújított belső védekezéssel és dribble kombó kontrollal a még kifizetődőbb ügyesség-alapú akcióért és hatékonyságért.

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Sport
Cikkszám
CEN0053