24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

MotoGP 24 - Standard Edition (NSW)
MotoGP 24 - Standard Edition (NSW)
19 990 Ft

MotoGP 24 - Standard Edition (NSW)

MotoGP 24 - Standard Edition (NSW)
MotoGP 24 - Standard Edition (NSW)
MotoGP 24 - Standard Edition (NSW)
MotoGP 24 - Standard Edition (NSW)
MotoGP 24 - Standard Edition (NSW)
MotoGP 24 - Standard Edition (NSW)
Videó

A hivatalos 2024-es bajnokság a tenyeredben, új funkciókkal, ádáz rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorra, győzz le minden akadályt az utadon, és élvezd a MotoGP™ legújabb szezonjának hivatalos tartalmát.

Kompatibilis
NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2025.05.02.
Rendelhető
Előrendelhető
19 990 Ft
Részletek

KARRIER ÉS VERSENYZŐI PIAC
A valódi versenyzőknek kemény döntésekkel kell szembenézniük a pályán és azon kívül is. Kezeld kapcsolataidat más MotoGP™ versenyzőkkel a játékon belüli közösségi hálózaton keresztül. A barátok és az ellenfelek más-más kihívások elé állítanak a pályán. Nézz szembe a fordulópontokkal, és állj a kihívás elé. Ha ezeken jeleskedsz, fellendül a karriered a MotoGP™-ben. Élvezd a vadonatúj versenyzői piacot, és alakítsd ki a valaha volt legdinamikusabb karriert. Minden játékbeli szezonban frissül a játékoskeret, mindegyik új forgatókönyvekkel, amelyeket megtapasztalhatsz. Ha új kihívásokat keresel, csatlakozz egy új csapathoz, és versenyezz a győzelemért. Milyen messzire vagy hajlandó elmenni a hírnévért és a dicsőségért?

EGY JÁTÉK MINDENKINEK
Akár tapasztalt játékos vagy, akár csak most kezded, a MotoGP™24 tudja, hogyan tegye izgalmassá az élményt. Hagyd, hogy az adaptív nehézségi rendszer a versenyek és a kvalifikációk során nyújtott teljesítményedtől függően állítsa be az AI ellenfelek szintjét. Teljesítsd a MotoGP™ Akadémián a dedikált kihívásokat, és finomítsd vezetési képességeidet a Tutorialok segítségével. Extra támogatásért kapcsold be a Neural Aids rendszert, amely segít a kormányzás, a fékezés és a gázadás kezelésében. A gyengénlátó játékosok számára készült új funkciók, mint például a csökkentett játéksebesség, a színvakok számára készült különböző színpaletták és az egykezes vezérlés mindenki számára elérhetővé teszik a MotoGP™24 játékot.

VERSENYIRÁNYTÁS
AI ellenfeled átlépte a határt és nem játszott tisztességesen? A Versenyirányítás mindenkit egyformán büntet, különbséget nem téve az emberi játékosok és az AI által irányított ellenfelek között. Mind a versenyeket, mind az időmérő edzéseket figyelemmel kísérjük, hogy mindenki számára tisztességes versenyélményt biztosítsunk. Az egyszerű figyelmeztetésekkel kezdve ez a funkció olyan büntetéseket fog kikényszeríteni, mint például az előző pozícióba való visszatérés, hosszú körök teljesítése vagy időbüntetések kiszabása, attól függően, hogy mi történt a pályán.

A VERSENYZÉS STÍLUS KÉRDÉSE IS
A stílusod nem csak a vezetésedben mutatkozik meg, hanem a versenyződnek választott kinézetben is. Engedd szabadjára kreativitásodat a nagy teljesítményű grafikai szerkesztőinkkel, amelyekkel kifejezheted egyedi megjelenésedet, miközben meghódítod a pályát. Készítsd el a személyre szabott rajtszámodat, a fenékfeliratodat, a matricáidat és a sisakodat.

Adatok
Korhatár besorolás
PEGI 3 A játék tartalma 3 éves kortól megfelelő
Stílus
Szimulátor
Cikkszám
2808924