24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308764960

Loop Hero NSW
Loop Hero NSW
12 990 Ft

Loop Hero NSW

Video

A Lich időtlen hurokba zárta a világot, és lakosait végtelen káoszba taszította.

 

Használd a misztikus kártyák pakliját, hogy ellenségeket, épületeket, és terepet helyezz el a bátor hősöd számára minden egyedi expedíciódban. Szerezz meg és használj egyre erősebb felszereléseket a csatákhoz. Bővítsd a túlélők táborát, hogy erősebben tudj a következő kalandodra elindulni. Nyiss fel hőstípusokat, kártyákat, előnyöket és álnok őrzőket, hogy megtörd a kétségbe esés végtelen körforgását.

Kompatibilis
NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2023.08.25
Rendelhető
12 990 Ft
Részletek

Jellemzők

 

Végtelen kaland

Válassz a feloldható hősök és kártyák közül, mielőtt elindulsz az expedíciókra egy véletlenszerűen generált hurok mentén. Minden expedíció különbözik egymástól.

 

Tervezd meg küzdelmedet

Helyezz el stratégiailag épület-, terep- és ellenségkártyákat a hurok mentén, hogy megteremtsd a saját veszélyes ösvényedet. Találd meg az egyensúlyt a kártyáid között, és növeld a túlélési esélyeidet, miközben értékes zsákmányt és nyersanyagokat szerzel a táborod számára.

 

Szerezz zsákmányt, és fejlessz

Győzd le ellenségeidet, oldj fel új képességeket az út során, szerezz egyre erősebb felszerelést, amibe menet közben is belebújhatsz.

 

Bővítsd a táborod

Fordítsd a nehezen megszerzett nyersanyagokat táborhely fejlesztésre, és szerezz értékes erősítőket minden egyes teljesített körrel az expedíció útvonalán.

 

Mentsd meg az elveszett világot

Győzd le a szentségtelen őrzők sorozatát egy nagyszabású történet során, hogy megmentsd a világot a Lich időhurkának megtörésével!

Adatok
Kiadás
Normál
Korhatár besorolás
PEGI 12 A játék tartalma 12 éves kortól megfelelő
Stílus
Stratégia
Cikkszám
CEN0017