24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Kódfejtő
Kódfejtő
8 789 Ft

Kódfejtő

Kódfejtő
Kódfejtő
Kódfejtő
Kódfejtő
Video

Fejtsétek meg a másik csapat kódját, mielőtt ők fejtik meg a tiéteket! 
A Kódfejtő zseniális szóasszociációs partijáték rutinosabb játékosoknak is. A két csapat feladata, hogy olyan szavakat találjon ki fordulóról fordulóra, amelyekből a saját csapatuk számára egyértelmű lesz, mely szavaikra gondolt, de az ellenfél nem jön rá... A szókincset, a kreativitást és az egymásra figyelést fejlesztő társasjáték.

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
30 perc
Játékosok száma
3-8 fő
Ajánlott életkor
12+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
8 789 Ft
Részletek

Sokan inverz-Fedőnevekként is emlegetik, de hívhatnánk egymásnak feszülős Fedőneveknek is, vagy még találóbban Kódfejtőnek. Igen, ez a legjobb, mert bár a liga, amiben játszanak ugyanaz, a Kódfejtő valami egészen más.

A játék lényege, hogy két csapat egymás kódjait igyekszik fejtegetni és elcsípni, míg a saját csapatában úgy kódol üzeneteket, hogy azt az ellenfél meg ne fejtse. Számokat kódolnak kulcsszavakká és ezekre a kulcsszavakra utalnak egymásnak úgy, hogy a saját csapattársák értsék, melyik szavakról van szó, de az ellenfél, aki ezeket nem látja, nehogy megsejtse, mik lehetnek azok, mert akkor érteni fogja a későbbi utalásokat és megfejti az ellenfél kódját. Ugyanakkor az is fontos, hogy az utalások ne legyenek annyira elvontak, hogy az ember csapattársai se értsék, mert annak kommunikációs hiba lesz a vége, az pedig hosszú távon végzetes lehet.

. Egy szóasszociációs csapatjáték némi extra feszültséggel, amihez remekül illik a poénra vett retro-rejtjelező design, amivel a játékot ellátták.

Adatok
Cikkszám
LSM10001