24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Jógi
Jógi
4 389 Ft

Jógi

Jógi
Jógi
Jógi
Jógi
Jógi
Video

Csavarodj ki, míg be nem csavarodsz! 
A Jógi egyszerű szabályú, extrém partijáték nagyobb társaságoknak is. Ebben a társasjátékban a játékosok kártyákat húznak, amiken egy-egy egyszerű szabály van: rakd a kártyát a fejedre, vagy tartsd el a kisujjadat, vagy látszódjon a felső fogsorod – és hasonlók. A probléma ott kezdődik, amikor már 5-6-7-8 szabályt kell egyszerre betartani, és a többiek kicsavarodva, de árgus szemmel szemmel lesik, mikor hibázol...

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
15-20 perc
Játékosok száma
3-12 fő
Ajánlott életkor
8+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
4 389 Ft
Részletek

Nyugaton szokás azt hinni, hogy a jóga annyit tesz, hogy a nyakam köré tekerem a lábam és ezt ászanának hívom. Baj ez? Ki mondja meg? – Egy biztos, ha valaki összecsomózgatja a végtagjait a teste körül az igen komikusan fest, főleg ha az illetőből itt-ott még néhány kártya is kilóg.

A dobozban egy nagyobb pakli kártya, mindenféle, önmagában nem is lehetetlen feladvánnyal: „mutass a bal hüvelykujjaddal felfelé” vagy „legyen ez a kártya a jobb válladon”. Csakhogy minden alkalommal, amikor a játékosra sor kerül és húz egy új feladványt, a korábbiakat is tartania kell.

Ez hat kör után valahogy így néz ki: „A jobb könyököd érjen a törzsedhez” és közben „Legyen ez a kártya a bal karodon” és „Ez a kártya érintse a jobb könyöködet” és „A bal könyököd emeld a vállad fölé” viszont „A jobb kezed legyen a bal kezed felett” és mindeközben „Ez a kártya mindkét kezedet érintse”. Tíz-tizenkét kör után az ember tényleg csak egy spagettigubanc kártyafeltéttel – már ha bírja addig!

Adatok
Cikkszám
GIG34542