24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706824249

Igen?
Igen?
8 789 Ft

Igen?

Igen?
Igen?
Igen?
Igen?
Video

Az érdekes kérdések partijátéka. 
Az Igen? Győri Zoltán beszélgetésindító társasjátéka. A játékosok könnyed és komoly kérdésekre válaszolnak igennel vagy nemmel – és meg kell tippelniük, vajon a többiek hogyan válaszoltak... Az empátiát fejlesztő társasjáték. Önállóan is játszható, de kombinálva az Igen? És... társasjátékkal akár 12 fő is játszhatja!

Kategória
Társasjátékok felnőtteknek
Játékidő
30 perc
Játékosok száma
2-6 fő
Ajánlott életkor
9+
Játék nyelve
magyar
Játékszabály nyelve
magyar
Rendelhető
8 789 Ft
Részletek

Az Igen? egy vallomásos jellegű játék, de az önismeret mellett a többiek ismerte még nagyobb szerepet játszik, vagy inkább az, hogy mit gondolunk általában a többiekről, az emberekről.

A játék vegyesen ontja ránk a tét nélküli és a bevállalós kérdéseket, amelyekre egyszerű igennel, vagy nemmel felelünk, méghozzá titkosan, mert – és most jön a lényeg – a pontot arra kapjuk, hogy helyesen tippeljük-e meg, hányan válaszolnának igennel! Arra a kérdésre, hogy „Ittál ma már kávét?” kis odafigyeléssel talán pontosan tudjuk is a választ, de ha arról van szó, hogy „Le tudnád lőni a kedvesed, ha zombivá válna?” már mindjárt érdekesebb a dolog. Egy dolog, hogy mit vallok magamról, de hogy ismerem azokat, akikkel játszom? Megtennék? És ha igen, merik vállalni – akár csak maguk előtt? Vagy ha úgy hiszem, hogy egy kérdésre egyszerűen nem lehet igennel felelni, és valaki mégis igennel felel, arra hogy reagálok majd?

Az Igen? egy beszélgetésindító játék. Általában sok kis beszélgetés elindul egy játék alatt, és felmerül néha olyan kérdés is, ami ottmarad velünk egy darabig, noha a játékot már elpakoltuk.

Adatok
Cikkszám
GEM34322